Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kb. 23 év alatti férfiak, fiúk esetén még lehet vonzó a vékony testalkat, de utána a vékony egyre inkább férfiatlan lesz. Mi lesz az ilyen férfiakkal edzés nélkül?
Figyelt kérdés
Huszonpár évesen, előtte meg főleg a vékony simán lehet szép.
De ahogy telnek az évek egyre inkább taszító lesz. És ha még jön rá valamennyi zsír, mert edzés nélkül egy idő után jön, hogy néznek ki.
A tükör előtt és társkeresésnél elég nagy hátrány lesz.
Miért hagyja mégis sok férfi magát?
2020. nov. 13. 09:19
1/3 anonim válasza:
"És ha még jön rá valamennyi zsír, mert edzés nélkül egy idő után jön, hogy néznek ki."
Ha! Aztán arról ne is beszéljünk, hogy egy férfinak genetikailag könnyebb izmot építeni, vagy csak simán nem meghízni, mint egy nőnek.
Pedig mégis sok férfi elvárja a nőktől, hogy feszesek, vékonyak legyenek minden életkorban, szülés után is. Ha ehhez edzeni, koplalni kell a nőknek, az le van sz.va.
Na, ugyanez a helyzet a férfiakkal is.
2/3 anonim válasza:
melyik férfin van túlsúly az életképtelen.
3/3 anonim válasza:
Én például 6-tól 16-ig edzettem sportoltam sport iskolába jártam alapból 7 évig most fél évig megint edzettem de most már sok hússal evéssel fehérje porokkal vitaminokkal és még is semmi 83-84 kilo vagyok és kb olyan mintha csak 60 leenék. Semmit nem ért soha. Az a ritka kivétel. Persze csúnya is vagyok meg hülyén nézek ki szóval meglepett volna ha az edzés össze jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!