Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek rendkívül férfiatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek rendkívül férfiatlan lenne egy olyan pasas aki hátproblémák és gerincproblémák nem tudna 30 kg súlynál többet megemelni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok. Egyik nyáron sokat nőttem, olyan 12-14 centit, gerincferdülésem lett miatta. Nem emelhetek X kilónál többet, a súlyzózás is ki van zárva. Nem tehetek róla, nem én akartam így.

Bocsi, de ha valaki szerint ez férfiatlan, az annyira egy felszínes ember, hogy fogalma sincs mi az, hogy "férfias".

2021. márc. 11. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne férfiatlan egy egészségügyi probléma? Az én párom(F) meg futni nem tud, aztán akkor mi van? :D Semmi gond ezzel.
2021. márc. 11. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom gugolni nem tud, kifordul a térde, aztán együtt vagyunk 6 éve.

És az ember az edzésen kívül azért elég sok élethelyzetben gugol, ol gyerekhez, kutyához, kocsihoz... nem tartom emiatt férfiatlannak.

2021. márc. 11. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy, kérdező? Tudod mennyi felnőttnek van problémája a gerincével? Semmit nem von le az emberből.
2021. márc. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!