Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ha veszek egy...

Szerintetek ha veszek egy Audi A3-at, nem férfiatlan? Szóval jem női kocsi? Férfi vagyok, igaz kicsi a cerkám.

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Ha kicsi, akkor pont valami böszme nagy autót kellene venned kompenzálásként.

Nekem tetszik az A3, főleg az előző generációs szedán. Nagyon vártam, hogy milyen lesz az új, 2020-as modell, mert komolyan gondolkoztam rajta, mint következő autóm. Egy új A3-at közepes felszereltséggel még ki tudnék köhögni. De nem igazán jón be már. Az előző sokkal sokkal harmonikusabb, finomabb, elegánsabb volt. Az újnál valahogy túlzásba vitték a sportosság hangsúlyozását. A sok hangsúlyos él, csík lámpák, mindenhol az össze-vissza sokszög formák, kívül-belül, szerintem túl sok. Szerintem egy káosz az egész, mint a mostani japán autók formaterve.

2020. márc. 14. 08:05
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha kicsi a cerkád akkor valami nagyobb autót vegyél. Azzal tudnád kompenzálni. A nők is jobban elfogadnának.

De kicsi répa és Audi A3 együtt, vicces lesz....

2020. márc. 14. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Az a3 egy túlárazott golf. Csak még csúnyább is.
2020. márc. 14. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
6%

Na, pont a Golf amit nem vennék. Gyakorlatilag a 4-es Golf óta a különböző generációk úgy néznek ki, mintha egymás faceliftjei lennének. Dög unalom az egész. Egy A3-as lehet hogy technikailag ugyan az, de megjelenésében sokkal stílusosabb. Drágább az A3 a Golfnál, de nem nagyságrendekkel. Dupla áron én sem venném meg. De pár tíz százalékot rádobni nekem megérne a szebb kinézet miatt.

(Golf fanok most lepontozhatnak...)

2020. márc. 14. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Ha az újra gondolsz az egyáltalán nem férfiatlan, jól néz ki.

Arra meg ne hallgass aki azt mondja nagy autót vegyél, teljesen értelmetlen hülyeség.

Az meg hogy mekkora a cerkád nem tudom hogy jön ide.

2020. márc. 14. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kérdésből /cerka/ , látszik a kérdező IQ-ja.
2020. márc. 14. 09:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen 2000 körüliekre gondoltam.
2020. márc. 14. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem férfiatlan a 2000 körüli, de nem is csajozós autó. Én is ilyet keresek harmadik autónak ( pedig 18 cm)
2020. márc. 14. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
4 Az hagyján, de amióta a corradot nem gyártják, minden úgy néz ki mintha golf lenne. kisgolf(polo) nagygolf (tiguan), terepgolf, laposgolf(scirocco), limuzingolf. Mintha megcsináltak volna egy tervet és csak a zoomot huzogatnák.
2020. márc. 14. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:

"Arra meg ne hallgass aki azt mondja nagy autót vegyél, teljesen értelmetlen hülyeség."

Nem gondoltam, hogy valaki komolyan veszi és nem esik le neki, hogy a pénisz méretre reflektálva csak vicc akart lenni, hogy böszme nagy autót vegyen. A pénisz természetesen semmilyen módon nem kell az autó működtetéséhez, tehát teljesen irreleváns autó kiválasztásakor, hogy mekkora. Azt hittem ez mindenkinek evidens.

2000 körüli első generációs A3, a legömbölyített formáival, "kocka" lámpájával nekem annyira nem jön be. Függetlenül attól, hogy férfi, vagy nő vezeti. Az autóknak nincs nemük. De nem is nekem kell, hogy tetsszen. Viszonylag sok fiatal csávót látok ilyen autókban és nem gondolom róluk elsőre, hogy emiatt "búzák" lennének. Mondjuk egy 50-60 körüli fószer ha ilyen autóból szállna ki, kicsit fura lenne. De nem gondolnék bele semmi többet, az ő dolga, hogy mivel jár. Úgyhogy kérdező, ha ez a típus tetszik, szerintem nyugodtan megveheted, ha csak ez tartott vissza eddig.

2020. márc. 14. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!