Mi a véleményetek az új renault clioról? Nem kicsi a 898cm3-s motor? 2-3 havonta autópályán átlag 130-al, többségében pedig Budapesten használnám. Elsősorban olyanoktól kérdezem akik használják, de persze jöhet mástól is válasz.
Te most melyik "új" Clio-ra gondolsz?
A legújabb (2019-ben megjelent) 5-ös Clióban 999 cm3-s a legkisebb motor.
Bocsánat, azt hittem, hogy ez az új. Erre gondoltam pl.:
Miért lenne kicsi az a 90 ló.
Egyébként meg nincs elő írva ha te feltévedsz az autópályára hogy kötelező 130-at menni. Pont elég a 100 is.
Nekem volt a régi suzuki 68 Le és ment 120-at könnyen.
Most is egy 72 lovas autóm van és sose megyek 100-at se vele, max 90.
"és a valódi új clio mennyire megbízható?"
Egy pár hónapja megjelent autótípusról mégis honnan tudjuk, hogy mennyire megbízható? :D Ezt majd kérdezd meg 5-10 év múlva.
Az első pár évben biztos nem lesz vele gondod, ha mégis, akkor gariban javítják.
"nem kevés az 1.0-ás motor?"
Önmagában semmit nem jelent, hogy mekkora a motor.
Van ebből a motorból a 100 lóerős turbós, ami hétköznapi használatra tök jó. A 65 lóerős szívó viszont kegyetlen lassú lehet a maga 17 másodperces 0-100 gyorsulásával.
"Ez egy négyes Clio (az ötösből nincs is kombi). Tehát ez valószínűleg tavalyi, kamu a kiírt évjárat."
A négyes Clio-t is gyártják még.
Kérdező, a belső sáv királya biztos nem leszel vele, 130-nál is biztos jóval többet tud menni, csak az a kérdés, hogy közben mennyit fogyaszt és milyen a menet komfort. Mondjuk 2-3 havonta szerintem akkor is ki lehet bírni, ha rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!