Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menyire lenne férfiatlan egy...

Menyire lenne férfiatlan egy A Merci egy 40 éves férfinak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 20:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. dec. 16. 07:31
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Nincs köze az impotenciádhoz...
2021. dec. 16. 07:38
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Hát igen. Gondolom megjelentek a Quechua kabátos, túrahátizsákos, sokzsebes munkásnadrágot hordó, nyáron szandált viselő, övtáskás, rövidujjú inges nyakkendős, teszkós túracipős, melegítőnadrágos, Suzuki Vitarás 45 éves kiégett férfiak :D.

Vannak emberek, akik adnak magukra és a megjelenésükre, vannak akik nem. Ennyire egyszerű. A két tábor nem érti meg egymást, teljesen felesleges magyarázni.

Vannak emberek akiket érdeklik az autók és olyat vesznek maguknak ami tetszik, sokat fogyaszt, drágább fenntartani, ergo szembe megy minden ész érvvel. De tetszik neki.

Meg vannak emberek akiknek az autó egy közlekedő edény, vigyen el A-ból B-be minél olcsóbban, azt csókolom.

A megjelenésnek, stílusnak igen is része az autó is. Valahogy nincs előttem a kép, ahogy egy macsó George Clooney vagy James Bond kikászálódik egy 25 éves citromsárga Swiftből ami rohad. Nyilván anyagi helyzetet figyelembe véve, de mindig lehet szép és nemszép (inkább funkcionális) autót választani.

Nekem férfiként aki ad magára, fontos a megjelenés, van egy stílusa, eszembe nem jutna egy olyan autót venni, ami ronda, vagy nem tetszik. Csak azért, hogy olcsó legyen, vagy keveset fogyasszon. Vagy abszolút nőies. És senki ne magyarázza meg, hogy egy narancssárga Suzuki az szép. Nem az :D. Szép egy fekete Maserati. Senki nem a szépsége miatt veszi a Suzukikat. Senki ne mondja nekem, hogy gyerekkorában egy narancssárga Suzuki lógott a szobája falán poszteren, vagy autóskártyában a citromsárga 25 éves egyes Swift volt a kedvence...

Egy A Merci lehet szép is, meg nem is. Attól függ hogy miről beszélünk. Új A45 AMG? Vagy a 20 éves okádékronda műkörmös Merci?

2021. dec. 17. 08:36
 14/18 Koaxk Ábel ***** válasza:

Jajj szerintem erre a kérdésre korábban már válaszoltam!

Istenem, ha neked tetszik, kit érdekel ki mit gondol?

Ha te ettől teszed az identitásod vagy az értéked valahova akkor ott inkább előbb pszichológust keress, mert egy S osztályos Mercedes-el is komplexusod lesz!

Egyébként itt sokan magyarázzák, hogy ez meg az az évjárat így-vagy úgy!

Persze a régebbi ronda, de a mai sem macsósabb mint a régi, max jobban néz ki, de a kis autó sosem volt és sosem lesz alfa hím autó!

Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne akarjon kis autót!

Bár ezt sosem értettem, én világ életemben kis autó fan voltam, vagyok!

Szóval ettől én béta hím vagyok? hehe valószínűűű, megyek is a sarokba szomorkodni :)

Az a szomorú szerintem, hogy emberek az autóhoz akarják a férfiasságukat igazítani, vagy úgy általában az identitásukat...

2021. dec. 17. 19:38
 15/18 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nagyon tetszik az érvelésed, és nagyjából egyet is értek veled, azt leszámítva, hogy szerinted az A osztályos AMG Mercedes az már akkor okés férfias!

Az úton közlekedő sügérek 90-95%-ának fogalma sincs mit jelent az AMG logó, főleg úgy, hogy ma már az összes prémiumnál ott az AMG line, S line, M Packett stb... amitől gyakorlatilag minden második prémium kocsi "erősnek" tűnhet egy laikus szemében.

Szóval az igazi AMG A Mercedes-t is a nagy átlag csak egy szokásos A osztályos mercinek fogja látni.

Kevés olyan autób*zi van aki megérti, és értékeli az ilyesmit.

Tudom, mert nekem egy S1-es Audi-m van, és a többségnek lövése se volt, hogy ez mit is jelent, csak egy kis A1-est láttak benne, milyen cuki, meg jópofa kis autó. Mondjuk én pont ezt kifejezetten szeretem, olyan mókás, nagy dögöket letolni vele! :D

2021. dec. 18. 05:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokás azt mondani, hogy sleeper, mármint autók között, mikor külsőleg teljesen úgymond beolvad az átlag közé.
2021. dec. 18. 05:31
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

#15 Örülök neki :D

Hát nem azt mondom hogy egy A45 az maga az igazi tesztoszteronbomba :D. De férfiasabb mint a 15 évvel ezelőtti A160.

Én nem vennék A osztályt, valószÍnűleg nem is férnék el benne a 195 centimmel.

Vannak emberek akik 0 érdeklődést mutatnak az autók iránt. Nekik tényleg mindegy mit vezetnek. Meg vagyunk mi, akiknek számÍt. A mi szemünkben igen is vannak férfias, meg kevésbé férfias autók. És itt magyarázzák, hogy akinek ez számÍt, az nem férfi... Szóval aki ad a megjelenésre, az nem férfi. OK :D

Énnekem senki ne mondja hogy egy halványkék Toyota Prius, meg egy fekete G Merci az ugyan ott terül el a "férfiassági" skálán :D.

2021. dec. 18. 10:01
 18/18 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nézd, igazad is van meg nem is!

Tényleg egy Toyata Prius és társai sosem lesz egy igazi férfi állat autó...

Én ezt így ennyire nem sarkítanám ki mint te, én úgy gondolom, legyen valami stílusod és akár lehet kis autód is, de ne legyél ilyen birka, hogy most az elektromos a trend, akkor azt veszem! Legyen valami a kocsidba ami valami plusz!

A lényeg szerintem, hogy tudd viselni... ez egy autónál hülyén hangzik, de kb olyan mint a ruha, van akin az öltöny is gáz, és van aki egy farmerban is meg tud jelenni

Szerintem ez az autóra is igaz, ha olyan verdád van ami hozzád illik, az adhat egy tartást! Nekem egy kolléganőm mondta, hogy illik hozzám a kis S1-es! Öltözködésben az átlaghoz képest picit extrémebb vagyok, így különösen jól esett a hölgytől!

2021. dec. 18. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!