Annó ez bevett oktatási módszer volt?
Ez sem bevett szokás nem volt soha, sem meg nem történt.
Apád lódított egyet, ahogy sok minden másban is.
"elkérte a tanulóvezetők karóráját"
" kobozzák el "
Ha ez a kettő Nálad ugyanazt jelenti, értelmezési gondjaid vannak.
Azért ezt az oktató szívná meg, pontosabban az autója.
Mert akkor nagy gázzal kéne indulnom, meg majdnem leugrani a kuplungról biztos ami biztos alapon.
Amúgy szinte nyugiba, alapjáratot alig emelve is el lehet finoman indulni, ha van idő megcsinálni..
Apád lódított egyet, ahogy sok minden másban is. -Talán lódított, de azt semmi esetre sem állíthatod, hogy sok minden másban is.
Azért ezt az oktató szívná meg, pontosabban az autója. - A kötelező sorkatonaság alatt szerzett jogosítványt, akkoriban nem privát oktató volt privát autóval. Legfeljebb az állami flottát amortizálta.
"de azt semmi esetre sem állíthatod, hogy sok minden másban is"
Pedig egyértelműen ezt állítottam.
Ilyen olyan szinten nem volt, hogy kb az is kétséges, hogy egyetlen esetben megtörtént volna.
A tanulók többsége az MHSZ tanfolyamokat választotta, az lényegesen olcsóbb volt ellenben a sikeres forgalmi vizsga után hónapokon belül megérkezett a katonai behívó is
Százalékosan sokkal kevesebben akartak jogisítványt, sok családban bem volt autó, nem volt mit vezetni, minek a jogsi?
A tanulók a vezetést rutinpályákin kezdték, ott volt kiépített emelkedő, és nem kértek el az oktatók személyes tárgyakat, hogy azzal inspirálják a tanulókat.
Az MHSZ-nél viszont megtehették, hogy a nekik nem tetsző egyéneket kiszórták a tanfolyamról
Az ATI-nál, saját pénből bukdácsolhatott a vizsgán, az MHSZ a honvédségnek képezte az utánpótlást, onnan elküldhették a tanulót, akár olyan indokkal, hogy szemüveges, gázálarcban nem tud majd vezetni, vagy kerek-perec megmondták neki, hogy nincs idő kivárni, mikor vizsgázik le, Kresz bukott, viszlát
VAgy apád hazudik vagy te.
Én is akkor vizsgáztam és ilyet még hírből se hallottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!