Miért beszélnek az autósok sokkal többet a szerintük indokolatlanul kijelölt biciklisávokról, mint az indokolatlanul autóba ülőkről?
Kérdező, azt azért ne felejtsd el, hogy a magyarok többsége löttyedt és még a budira is autóval megy.
(Arról nem beszélve, hogy hány proli autós van, aki a neten meg kocsiban ülve jártatja a száját, hogy "így hlyék a biciklisek, meg úgy hlyék" a biciklisek).
"A biciklivel nem az a baj hogy indokolatlan, hanem hogy agyhalott a legtöbb biciklis."
Annyira imádom, hogy ekkora szátok van a neten, aztán vhogy kint a való világban nem tapasztalatom ezt a hatalmas önbizalmat az autósok részéről.
Mellesleg nekem van jogsim, és autósoktól legalább annyi szabálytalanságot látok, mint biciklisektől, de marha vicces, hogy ebben az ország az összes 8 elemis autós azt hiszi, hogy okosabb és hogy jobban tudja a kreszt, mint a biciklizek.
Közben meg volt egy alkalmi melóm, ahol sofőrök között dolgoztam, hát náluk ostobább embereket sem láttam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!