Magyarországon az utcai vizelés bűncselekmény? Hihetetlen, hogy 2022-ben még nincsenek kiépítve nyílvános wc-k pláne a fővárosban. Holott biciklisávok már a homlokomon is vannak.
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 20:59
1/19 anonim válasza:
Ahol ivott ott tud pisálni is, nem kell nyilvános retyó.
2/19 A kérdező kommentje:
1.
És aki nem ivott?
Az csak rohadjon meg úgy ahogy van?
2022. okt. 29. 21:02
3/19 anonim válasza:
Engem nem szokott érdekelni.
Ahol rám jön pisilek.
Nehogy már ez akkora baj legyen.
Persze úgy csinálom senki ne lássa, beállok egy fa vagy bokor mögé,persze azért nem a belvárosban fogom ezt csinálni.
De ha kell, akkor kell.
4/19 anonim válasza:
Pedig egy stadion árából minden sarokra jutna egy budi.
5/19 anonim válasza:
Vannak nyilvános WC-k, csak nőtt köréjük egy pláza. :)
6/19 anonim válasza:
Kulturált ember bemegy a legközelebbi vendéglátó helyiségbe, vagy benzinkútra és ott elintézi a dolgát.
7/19 anonim válasza:
Én kiszállok utcán és huggyantok. Teljesen jó megvagyok budi nélkül is, nem vagyok én nő.
8/19 Revolúcióbiológus válasza:
A nyilvános helyen vizelés nem bűncselekmény, a szerszámod elővétele viszont közszeméremsértés. Ha tudsz úgy vizelni nyilvános helyen, hogy nem villantod a kolbászod (pl. feltuszakolsz egy PET-palackot a nadrágod szárán és abba intézed ruha alatt) azzal semmi gond nincs - legalább haza is tudod vinni, ahogy azt minden hulladékkal illik.
9/19 anonim válasza:
#4: Akkor mire vár a Geri? Lásson hozzá! Orbán stadionokkal tette le a névjegyét, Geri pedig budikkal fogja (csak még ahhoz sincs tehetsége). :)
10/19 anonim válasza:
Tényleg, postai kézbesítők, futárok stb hogy oldják ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!