Az alábbi büntetendő? (többi lenn)
A rendőrrel az a baj hogy mire kiérnek eltűnnek a gyerekek.
De ha mégis ott vannak még, akkor se tud mit csinálni a rendőr.
Nem úgy megy, hogy "az ott meglökött!!"
Erre a rendőr: "valóban? Gyere csak pajtikám!"
Ez nem így megy. Ha a rendőr ott helyben akkor nem lát semmi jogsértő esetet, akkor meg van kötve a keze neki is.
Ui.: Ami nálam bevált: leteremteni a gyereket.
Például mikor nekem jött egy 10 év körüli kölyök (nem véletlenül, hanem láttam is előtte a szemem sarkából, hogy azért lökött meg, hogy odaférjen ahol én éppen álltam), a következőt mondtam jó határozottan neki:
"Ejnye, micsoda dolog ez? Anyukád is félrelök otthon, ha útban vagy?
Megtanítottak beszélni téged a szüleid, vagy esetleg a cica vitte el a nyelved? Ilyenkor úgy illik, hogy megkéred a másik embert, hogy legyen kedves arrébb állni kicsit, mert szeretnél odaférni.
Nem ez a megoldás, tudod?
Mit szólnál hozzá, ha legközelebb én is fellöknélek úgy, hogy a taknyodon csúszol végig?
Ne legyen túl hangos, mert az már garázdaság, ami miatt te jársz rosszabbul.
Szépen olvass be annak a neveletlen gyereknek, hidd el, érteni fog belőle. Főleg ha nem is pislogsz közben és végig a szemébe nézel. Garantált hatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!