Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mik ezek a piros pöttyök a...

Mik ezek a piros pöttyök a gyereken? Lenn a többi

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam és egyik nap laza volt utána hoemelkedese .. mára már egyik sem volt ... de piros pöttyök vannak rajta mindenhol ... skarlatja már volt úgyhogy ah kizárt ... ma voltunk orvosnál minden rendben ... azt mondja allergia lehet ... mindig mizo tejet adunk neki azzal sose volt baj de a párom a liddlbe vett másik fajtát ... ennyi változás van ... tej okozhat ilyen kiütést ? De akkor a láz mitől volt ?
2019. jún. 3. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Okozhatja.

A skarlátot egyébként többször is el lehet kapni.

2019. jún. 3. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
3 napos láz után szoktak piros kiütések lenni az egész testen. Teendő ezzel nincs. Ha tej okozza ekczemas bortunetek vannak általában én úgy tudom. Googleban keress képet hasonlítsd össze.
2019. jún. 3. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is 3 napos láz volt. Nincs vele teendő, magától elmúlik.
2019. jún. 3. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk 1 nap láz után jött kiütés a valamivel fiatalabb lányunkra.Annyi újdonság sem volt mint nálatok.Az orvosunk azt mondta a kiütésre ,hogy vírusos eredetű.(egész testét borította apró,sok kiütés)
2019. jún. 3. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta az orvos ma hogy lehet vírusos tünet lehet allergia.. de mondjuk így vissza gondolok akárhányszor új tejet adtunk neki mindig jöttek ki foltok meg pöttyök ... és a 3 napos laz többször is van vagy csak egyszer ? Skarlatot én úgy tudtán h egyszer tudják elkapni ... mondjuk nekünk akkor mire kijöttek a pöttyök már hányt meg majdnem kiszáradt ..
2019. jún. 4. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Kéz-láb-száj esetleg?
2019. jún. 4. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!