Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki utólag ad...

Van itt olyan, aki utólag ad igazat Karácsonynak a biciklisávok felfestésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nekem se tetszett eleinte a döntése, de utólag már önmagában annak is örülök, hogy az autósoknak rossz. Elegem van ebből a társadalomból, ahol a biciklist kérik számon egy szabály be nem tartása miatt, de az autós 73 tonna kibocsátott CO2-je teljesen rendben van.

Vagy, hogy a 12 éves gyereknek az Üllői út középső sávjában kell bicikliznie, mert se a járdán se a buszsávban nem mehet. Egy ilyen társadalomban szerintem csak örülni lehet annak, hogy az autósoknak rossz.

2022. aug. 6. 18:22
1 2
 1/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Egy ilyen társadalomban szerintem csak örülni lehet annak, hogy az autósoknak rossz."

Több dugó = több fogyasztás. Miért jó neked az, hogy mwgöljük a Földet?

Félre ne érts, jó lenne több bringaút. De ezt egy csomó helyen inkább a járdából kellene elvenni. Akár a járdásra telepített vendéglátó egységek rovására is. Nagyon sok helyen simán elférne.

2022. aug. 6. 18:31
 2/12 A kérdező kommentje:
A Földnek így is úgy is vége. De legalább igazságos legyen az apokalipszis, és kapjanak agyvérzést a dugóban a legfőbb felelősök.
2022. aug. 6. 18:34
 3/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
69%
Nem fogunk, nyugi. De látom te már közeledsz hozzá. Szívjad csak az egykilenctádék bűzét :)
2022. aug. 6. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Igen, én. Remélhetőleg, aki eddig nem kényszerült kocsihasználatra, az le fog szokni az autókázásról, és tényleg csak azok furikáznak majd, akiknek létszükséglet.
2022. aug. 6. 18:44
 5/12 A kérdező kommentje:

"Nem fogunk, nyugi."

De azért nyugtass meg kérlek, hogy többet ültök a dugóban és ez rosszul esik nektek.

2022. aug. 6. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Oké, megtudtuk hogy egy megkeseredett félkegyelmű vagy, mi a kérdés?
2022. aug. 6. 19:31
 7/12 Alex Fly ***** válasza:
52%
Nem tudom: a magam részéről nem utólag adok neki igazat; ezeket a sávokat már évekkel ezelőtt meg kellett volna valósítani és akkor nem lenne ekkora balhé belőle. De a Tarlós-féle vezetés csak az első időszakbam volt progresszív, elég hamar lemondott a fejlődésről és a város élhetővé tételéről - mindezt nevetséges személyes okok miatt...
2022. aug. 7. 10:07
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
A mezőgazdaságot sújtó eszelős aszály is tapintatos jelzés, hogy a kényelmi autókázással bizony fel kellene hagyni.
2022. aug. 7. 11:41
 9/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"ezeket a sávokat már évekkel ezelőtt meg kellett volna valósítani és akkor nem lenne ekkora balhé belőle."

Az a probléma, főleg a Nagykörúton felfestett sávokkal, hogy nagyon összevissza mennek. Az egyik megoldás a jártdából elvett bringaút lehetett volna, a másik pedig a parkolók felszámolása végig. Mert a jelenlegi kacskaringós megoldás felettébb balesetveszélyes.

"A mezőgazdaságot sújtó eszelős aszály is tapintatos jelzés, hogy a kényelmi autókázással bizony fel kellene hagyni."

Illetve az ipari termelést, a repülőzést és a földek gépekkel való művelését is meg kellene szüntetni. Plusz a fosszilis fűtést. Nem kéne ész nélkül mindent csak az autózásra fogni. A probléma ugyanis akkor is fennállna, ha a személyautókat mind kikukáznánk. Sajnálatos, de így van.

2022. aug. 7. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy ki kell kukázni a személyautókat, hanem, hogy csak akkor kéne használni őket, ha valóban szükséges. Pl. mozihoz nem feltétlenül kell kocsiba ülni szerintem. Ez nagyon rossz hozzáállás, hogy jó, de más is szennyez.
2022. aug. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!