Van itt olyan, aki utólag ad igazat Karácsonynak a biciklisávok felfestésével kapcsolatban?
Nekem se tetszett eleinte a döntése, de utólag már önmagában annak is örülök, hogy az autósoknak rossz. Elegem van ebből a társadalomból, ahol a biciklist kérik számon egy szabály be nem tartása miatt, de az autós 73 tonna kibocsátott CO2-je teljesen rendben van.
Vagy, hogy a 12 éves gyereknek az Üllői út középső sávjában kell bicikliznie, mert se a járdán se a buszsávban nem mehet. Egy ilyen társadalomban szerintem csak örülni lehet annak, hogy az autósoknak rossz.
"Egy ilyen társadalomban szerintem csak örülni lehet annak, hogy az autósoknak rossz."
Több dugó = több fogyasztás. Miért jó neked az, hogy mwgöljük a Földet?
Félre ne érts, jó lenne több bringaút. De ezt egy csomó helyen inkább a járdából kellene elvenni. Akár a járdásra telepített vendéglátó egységek rovására is. Nagyon sok helyen simán elférne.
"Nem fogunk, nyugi."
De azért nyugtass meg kérlek, hogy többet ültök a dugóban és ez rosszul esik nektek.
"ezeket a sávokat már évekkel ezelőtt meg kellett volna valósítani és akkor nem lenne ekkora balhé belőle."
Az a probléma, főleg a Nagykörúton felfestett sávokkal, hogy nagyon összevissza mennek. Az egyik megoldás a jártdából elvett bringaút lehetett volna, a másik pedig a parkolók felszámolása végig. Mert a jelenlegi kacskaringós megoldás felettébb balesetveszélyes.
"A mezőgazdaságot sújtó eszelős aszály is tapintatos jelzés, hogy a kényelmi autókázással bizony fel kellene hagyni."
Illetve az ipari termelést, a repülőzést és a földek gépekkel való művelését is meg kellene szüntetni. Plusz a fosszilis fűtést. Nem kéne ész nélkül mindent csak az autózásra fogni. A probléma ugyanis akkor is fennállna, ha a személyautókat mind kikukáznánk. Sajnálatos, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!