Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért kell állandóan piszkálni...

Miért kell állandóan piszkálni az e-rollereseket?

Figyelt kérdés

Olyan szépen suhannak pedig.

Én nagyon szeretek vele menni.

Nem csak Magyarországon,hanem külföldön is piszkálják őket.

Bezzeg azokhoz a privilegizált pökhendi biciklisekhez egy ujjal sem mernek nyúlni.Ők meg még örülnek is neki,hogy szívatják az e-rollereseket.

Az e-roller a leginkább 21. századi közlekedésmód.Ugyanis, villamos energiával működik és nem kell hozzá emberi erő.

Szemben a biciklikkel, amik olyanok, mint egy vasúti hajtány, emberi erővel működnek, a 21. században.

2023. aug. 2. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Most már jogsi kell hozzá, ez nem piszkálás.
2023. aug. 2. 17:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan közlekednének senki sem piszkálná őket.
2023. aug. 3. 03:38
 23/24 anonim ***** válasza:
65%
Egy haszontalan gyerekjáták a roller, nem közlekedési eszköz.
2023. aug. 4. 08:14
 24/24 anonim válasza:
100%

Én biciklisként _UTÁLOM_ hogy a kerékpárúton mennek. Felbasszák az agyamat folyton.

Pár hete rohadt gyorsan jött egy, nem vettem észre és még neki állt feljebb.

Főleg szürkületben qrvára el lehet nézni hogy valaki egy helyben áll (az e-rollerén) miközben felém száguld. Nagyon balesetveszélyes hogy nem saját meghajtással ilyenek repkednek a kerékpárosok között.

2023. nov. 28. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!