Miért kell állandóan piszkálni az e-rollereseket?
Olyan szépen suhannak pedig.
Én nagyon szeretek vele menni.
Nem csak Magyarországon,hanem külföldön is piszkálják őket.
Bezzeg azokhoz a privilegizált pökhendi biciklisekhez egy ujjal sem mernek nyúlni.Ők meg még örülnek is neki,hogy szívatják az e-rollereseket.
Az e-roller a leginkább 21. századi közlekedésmód.Ugyanis, villamos energiával működik és nem kell hozzá emberi erő.
Szemben a biciklikkel, amik olyanok, mint egy vasúti hajtány, emberi erővel működnek, a 21. században.
Mert olyan szépen suhannak az emberek közt, majd jobb út híján az autók közt...
Múltnap is töszmörgök 50+ -al a városba, mert ugye annyi a maximum sebesség, amiért még nem kapok kukit a rendőrtől, erre jobb oldalt a járdán, ahol gyalogosok is közlekednek, egy ilyen úgy suhant az emberek közt mint ha álltam volna.
"Én pont a bicikliseknél látom,hogy áttekernek a piroson.Nem állnak meg, mikor nincs elsőbbségük."
Akkor nézd a rollereseket is. A piroson áthajtás nem attól függ, hogy roller vagy bicikli van az illető alatt.
#9: szerintem pont az a szabály jó lenne rá, mint a segéd motorkerékpárra.
Mind közlekedés, mind védőfelszerelés, mind használat szempontjából.
Csak ez sokaknak nem tetszene, de minden szempontból így lenne megfelelő.
Azért zavar mindenkit, mert a biciklisnel sokkal kiszámithatatlanabb, instabilabb jószág, van amelyik 80-100-as vegsebességet tud azon a 15 centis keréken...
És amúgy a baleseti meg tele van esténként rollersérültekkel.
"van amelyik 80-100-as vegsebességet tud"
Tényleg van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!