Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen egy kamionos élete és...

Milyen egy kamionos élete és miket szállít, konkrét példákat is kérek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

igen most már 22 vagyok. 21 voltam mikor ide regisztráltam,azért maradt 21. nagyon szeretem a kamionokat,buszokat,de mivel a kettő üti egymást,ezért maradtam kamionos.most egy darabig nem megyek sehova. mi ennek a menete h valaki kamionos legyen? hát ez nehéz. először is nagyon meg kell fontolni h biztos akarod ezt csinálni.mert ha csak azért csinálod h tájakat láss,akkor felesleges.itt nap mint nap ébren kell lenni.sokkal több dologra kell odafigyelni,mint aki csak egy polskit vezet.

de ha valaki sofőr akar lenni már jobb ha gyerek korában kezdi az érdeklődést mint én,mert akkor már több dolgot tudd a kamionokról.jobb ha az ember tudja h mivel dolgozik.

2010. okt. 15. 10:24
 22/28 anonim ***** válasza:

én 18 vtam mikor letettem a Ckategoriát akkor elkezdtem áruszállitoként melozni, miután letelt a 2 év letettem az E-t és utána elhatározam h kamionozni fogok, mert ugye akkor még egyedül vtam és ugy "jol" lehet keresni, és gondoltam mig fiatal vok és egyedül vok addig "megszedem" magam. Nem, most nem vok uton.Nálam olyan h "döntö pont nem volt, talán egyszer csak ugy jött az 5 let és mentem, mert kiskorom ota imádom a kamionokat, 14évesen már vezettem, mert egyik rokonnal mentem mindig mikor ment vhova és autoplyán odaadta, mert ott nem kellet befordulni szük utcákba, meg ilyen "aproságok" (de mostmár egyedül is megoldom :P) a "menete" ennek az egésznek talán a határozottság, egy kis "kamion" ismeret, és jogsi, elöször B majd C kategoria, Eü1-es csoport, majd miután megvan a B onnantol számitva 2 év és mehetsz E-kategoriára, és kell még minimum PÁVIII, + GKI engedély (ez váltotta ki az árufuvarozoit),

kérdezö igy ezek után megkérdem h te is szeretnél kamionos lenni?

2010. okt. 15. 12:51
 23/28 anonim ***** válasza:
*bocsi elöször a B-t aztán a C-t
2010. okt. 15. 12:52
 24/28 A kérdező kommentje:
ezek után az a kérdés, mik a szépségei a kamionozásnak? Mennyire magányos farkas lét az ilyen nagy utazás? Milyen izgalmas kalandokba keveredtél kamionozás alatt? Ku...váztatok is esetleg vagy ez csak ilyen legenda?
2010. okt. 16. 20:08
 25/28 anonim ***** válasza:
Szépségei? talán az ha egy két női posztert kiraksz az ágyad fölé.vagy veszel bele valami apróságot,vagy vicces cuccokat,ami fel dob. de nem igazán unom magam,mert állandóan szól a rádió.(reggel Bumeráng,utána zene) sose csalnám meg a barátnőmet,hisz nagyon szeretem és vár haza:)nagyon kalandokba csak akkor bonyolódom,ha rossz helyre visz a GPS :)
2010. okt. 17. 11:36
 26/28 anonim ***** válasza:
a szépségei talán h bejárod a "világot" és ha szeretsz vezetni akkor az is. Sztem egyáltalán nem "magányos farkas".Izgalmak mindig vannak/voltak és lesznek is! pl: egyszer be akartak küldeni London citybe (ez NEM london!) és oda nem mehet be kamion, és mondák h vagy bemegyek vagy keressek más munkahelyet, erre én letettem a telot, összepakoltam, és ott hagytam angolba a kamiont és hazajöttem. K.vázni nem szoktam, tudod én se csalnám meg a barátnömet hiába nagy ur a "szükség" megoldom másképp :P de am nem csak "legenda" nagyon sokan meg szoktak állni, de azt tudni kell h mostanában rengeteg a b.zi akik olyanok mint a k.vák cs férfiak, tiszta szégyenek
2010. okt. 17. 13:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Sokszor szar és fárasztó, néha idegesítő, néha vicces, néha qva jó. De akkor a legjobb ha nincs családod és nincs aki aggódik érted meg akiért sietsz haza megilyenek. Nekem jó..kivéve amikor 1 hete nem aludtam normálisan. Egész nap rádiózok vagy ha unatkozok elkezdek cbzni, itt ott megállok kávézni, kajálni. Télen szar amikor elromlik néha a kályha :D nyáron is szar ráadásul fekete

0-4, 0-24, sóder, homok, törmelék, ősszel törköly ha van, kő,

2010. okt. 27. 15:06
 28/28 roli1979 válasza:
Kamionos21. Szerintem, Te soha nem làttàl még kamiont, legalább is belülről. Fogalmad sincs róla, hogy milyen kamionozni, csak elképzeled.
2014. dec. 8. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!