Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen egy kamionos élete és...

Milyen egy kamionos élete és miket szállít, konkrét példákat is kérek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

hát ha család van akkor huzos, de am nem rossz ha "szereted" csinálni, a lové az nem vmi sok, ugye lehet hallani h van aki hazavisz havi 500e-ret az odáig szép és jo, csak azért egy "dobozban" laksz és 24orás "szolgálatban vagy" meg tulajdonképpen ha otthon van a család akkor 2 "háztartást" tartasz el, mert ugye majdnem mindenre szükséged van ami otthon is megtalálhato.

és mindent szállitunk: pL: öblitö, autoalkatrész, energia ital, silécek, hungarocell, ETC........ mire vagy még kiváncsi? kérdezz még nyugodtan.....

2010. okt. 13. 17:37
 2/28 anonim ***** válasza:
Rád bíznak egy drága fuvart. Útközben tartod a pihenőt éjjel, egyszer hallod, hogy zörögnek hátul, kiszállnál a fülkéből, erre mondják: maradj bent, mert ha nem, meg kell halnod.....
2010. okt. 13. 17:55
 3/28 anonim ***** válasza:
48%
elsö vok: kedves második erre is van megoldás, pl én is ezt szoktam: mivel az csak a munkaeszközöm igy mikor pl. egyszer észrevettem éjjel h le akarnak pakolni kinéztem ugy h ne vegyenek észre aztán "aludtam" tovább, és ki nem sz@rja le az árut, hagy vigyék! azért van az árubiztositás!
2010. okt. 13. 18:05
 4/28 anonim ***** válasza:
Ilyenkor beindítod a kamiont és elmész onnan.
2010. okt. 13. 18:08
 5/28 anonim ***** válasza:
utolsonak: azt NEM lehet! ugyanis ha elmész onnan és hiányzik az árubol akkor rajtad verik le mert "nincs bizonyiték" cimén, és különben se tudsz elmenni, mert utána ha elkapnak a közlekedésiek amint a pihenöt töltötted, és megszakitod és megintcsak "nincs bizonyiték" a rablási kisérletre ugyanis nem fogadják el "bizonyitéknak" a kivágott ponyvát!!!!! és am se tudsz elindulni mert bekapcsolják a potkocsi féket!!!! tehát alapbol esélytelen!!
2010. okt. 13. 18:13
 6/28 anonim ***** válasza:
66%-os. És ha ismerőssel kipakoljuk az áru felét, majd reggel kihívom a zsandárokat, hogy este ellopták az árum felét, akkor mi van?
2010. okt. 13. 18:17
 7/28 anonim ***** válasza:

Ma már nagyon be kell tartani a vezetési időt és pihenő időt.De régen más volt a helyzet,volt úgy h egy vezető 2 éjszakán át nyomta a gázt h időben odaérjen.De ez ma már nagyon szigorú ellenőrzések vannak.Most is nagyon sokat kell vezetni,pihenő idő pedig kevés.nagyon körülnézni sincs idő,mert amint leraktak,vissza is kell menni a köv.fuvarért.

a vámon nagyon nézik a rakomány súlyát.ezért is nagyon keményen fizetnek.amúgy ha sokat vezetsz egy kamiont,akár hogy kidiszítheted,ahogy neked otthonos:) mire vagy még kiváncsi? pénz kevés,fuvar sok.

Nekem például van egy saját táblám amire ez van kiirva: "A rokományod legyen nagy ne a szád"

2010. okt. 13. 18:18
 8/28 anonim ***** válasza:

"66%-os. És ha ismerőssel kipakoljuk az áru felét, majd reggel kihívom a zsandárokat, hogy este ellopták az árum felét, akkor mi van?"

ha magyarba csin akkor semmi jegyzökönyv és megint csak árubiztositás! de ha külföldön akkor a megrendelö kártéritést kérhet a fuvarozo cégtöl és akkor a soförnek hazugságvizsgálat és egyéb "aproságok"

2010. okt. 13. 18:21
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Kamionos feleség vagyok 10 éve!Tudjátok milyen kamionos feleségnek lenni? Na most leírom nektek: Napi szinten aggódni a férjemért, főleg ha tengeren, óceánon kel át nagy viharban, vagy olyan országba megy, ahol bizony nem ideálisak a körülmények. Télen aggódni a csúszós utak miatt, nyáron aggódni a forróság miatt, ősszel aggódni, azért hogy épségben hazaérjen, és tavasszal aggódni, hogy a Jó Isten megtartsa nekem épen és egészségben egész éven át. A kamionos feleségnek kell elintézni minden otthoni munkát, legyen jó szerető, legyen könyvelő, legyen ügyintéző, és legyen gyermekeket nevelő is egyben. Minden-de minden a kamionos feleségre hárul, a legapróbb dolgoktól kezdődően, a legszomorúbb, és legproblematikusabb helyzetek megoldása érdekében. A férjnek nem igazán lehet tudni az otthoni dolgokról, mert elég ha csak rossz híreket hall itthonról, akár egy szakadék mellett húzhet el, és ha én tragédiáról számolok be, az végzetes is lehet az ő számára. És amikor éjjelente felhív, hogy felébresztem e hajnal 2 órakkor, nehogy elaludjon, amikor letelik a pihenője, akkor a kamionos feleség felébreszti hajnal 2 órakkor is. És amikor megkérdezi, hogy szeretsz-e még? Igen szeretem, imádom a kamionos férjemet, mert tudom milyen irdatlan nehéz és felelősségteljes munkát végez, annak érdekében, nehogy nélkülözzön a családja.
2010. okt. 13. 18:43
 10/28 anonim ***** válasza:
20%
Jajj, csak el ne sírjuk magunkat...
2010. okt. 13. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!