Milyen egy kamionos élete és miket szállít, konkrét
példákat is kérek?
én csak arra válaszoltam ami a kérdés,de ebbe a kérdésbe nem tatozik bele a család,hanem a sofőrök élete. amúgy nem írtam bele az árukat: kényes árukat,törékenyeket,veszélyeseket,túl méretezetteket és mindazt amit közúton lehet.
2010. okt. 13. 19:52
12/28 A kérdező kommentje:
tudsz mondani konkrét árucikkeket? A Horváth Rudolfról mi a véleményetek? Ki miért lett kamionos? Miről gondolkodsz vagy filozofálsz a hosszú monoton kilométerek során? Hallucináltál már útközben? Miről?
konkrét áru cikk. bármi lehet. hús külföldre, banán narancs belföldre, a túlméretezett szállítmánynál például lehet egy szél erőműnek a forgó testrésze,vagy egy titanic méretű hajó teste.akár lehet szállítani,ruhát,élelmiszert,autót,benzint,gázt,és még 1 millió apró cikket.
2010. okt. 14. 15:10
Hogy min gondolkozok monoton vezetésnél? nézni szoktam a tájat,az elhuzó autosokat,másik kamionokat, a barátnőmről is gondolkodok h mi lehet vele,mit csinálhat.de szinte minden percben rádiót hallgatok.engem ez dob fel.nagyon szeretek vezetés közbe rádiót hallgatni.
2010. okt. 14. 15:11
tudsz mondani konkrét árucikkeket? A Horváth Rudolfról mi a véleményetek? Ki miért lett kamionos? Miről gondolkodsz vagy filozofálsz a hosszú monoton kilométerek során? Hallucináltál már útközben? Miről?
én vittem már sok tulméretes árut pl mint azt elötte irták szélerőmű "lapátját" angolbol ausztriába, de vittem már ruhát, mosoport, telefont, alufelniket, kamionalkatrészt ETC.... Horváth Rudolf egy sz@r cég már bocs h igy fejezem ki magam, de csak rossz tapasztalat :( én pl azért lettem kamionos, mert kiskoromba vhogy nagyon megtetszett, és azota szenvedélyem lett a kamionok és buszok, de talán ez annak is köszönhetö h hawer, rokon, barát tehát mindenki kamionozik a környezetemben . még sose halucináltam :) és hogy miröl gondolkozok??? a családrol, barátok h éppen mi lehet velük, de imádok énekelni mikor vezetek, az h monoton az azért nem ugy van ám, mert mindig vannak "helyzetek". nagyjábol ennyi, ha van még kérdés irj
2010. okt. 14. 17:32
16/28 A kérdező kommentje:
mennyi idős vagy? Említetted, hogy "azért vannak "helyzetek"..milyen helyzetekre gondolsz, írj példákat.
Mi a rossz tapasztalatod Horváth Rudolffal?
helyzet például lehet egy olyan is h már 20órája vezetsz monoton autópályán és hirtelen az előtted lévő kamion kereke elhagyja a szerelvényt.akkor helyzet van h mit is kell hirtelen csinálni ugye? hát nem mint marha fékezel h te is össze törd magad,meg a mögötted jövő autós,vagy buszos beléd rohanjon,mert hirtelen megállsz.hanem próbálsz úgy fékezni,h ne essen senkinek baja.vagy hirtelen kigyullad a tartályos szerelvényed,akkor nyilvánvaló h nem száguldasz tovább,hanem megállsz a leállósávban és eloltod a tüzet,mielőtt más baj történne.(bocs h hosszú lett)
2010. okt. 14. 18:06
22 vok, és Horváth Rudival az a baj h minden sz@rért levonnak ilyen olyan indokkal! helyzet?? pl pont mint kamionos 21 is irt, egyszer a 6főuton mentem mikor beállt a potkocsin az egyik csapágy és töböl kitört a kerék, na akkor levert a viz, h meg ne haljon vki, de szerencsére nem sérült meg senki, van is rola fotom majd felteszem
2010. okt. 14. 18:18
19/28 A kérdező kommentje:
mióta vagytok kamionosok, elég fiatalok vagytok a 21/22 életévetekkel, nem? Most is úton vagytok? Mi volt az a döntő pőont, mikor elhatároztátok, h kamionosok lesztek, s mi ennek a menete h vki kamionos legyen?
Én a kamionos feleség azt üzenem annak a tapló, semmirekellő ficsúrnak, aki azt írta,hogy elne sírjuk megunkat, hogy cseréljen velem egyetlen egy napot, és akkor megfontolja, hogy máskor mit ír ide. Az ördög nem alszik drágaságom, téged utolér ne aggódj!
2010. okt. 14. 22:54
Kapcsolódó kérdések: