Régóta van jogosítványod?
Nincs régóta, március óta van.. Majdnem egy évig tartott (nyáron Balatonon dolgoztam) és sajnos az első forgalmivizsgámon megbuktam, az akkori oktatóm egyszerűen nem volt képes normálisan megtanítani. Oktatót kellet váltanom, és az új oktatómmal nagyon sokat gyakoroltunk. Szerencsére másodjára sikeresen levizsgáztam, azóta is napi szinten ingázok ide-oda.
Szóval egy picikét nehéz volt az út (a bukásom után már nem volt motivációm) de egyáltalán nem lehetetlen! Természetesen kell hozzá kitartás, szorgalom.
14 eve van jogsim. Nem volt nehez, mindenen elsore atmentem. Azota sok minden valtozott. Akkor meg volt tanpalyan is vizsga, nem kellett x km-t levezetni a vizsgaig es nem buktattak a vizsgabiztosok ha nem adtal kenopenzt.
Kesobb Amerikaban is megcsinaltam a jogsit de az joval konnyebb volt. Nem csak azert mert tudtam mar vezetni hanem mert a kovetelmenyek is sokkal lazabbak.
2019.10.10-től van jogsim. 18 évet vártam rá. Addig nem volt meg az anyagi lehetőségem. 36 évesen elsőre minden meglett, úgy, hogy a legszigorúbb vizsgabiztosnál vizsgáztam...amikor megtudtam, hogy Ő lesz, le is akartam mondani a vizsgát. Szerencsére az Oktatóm nem engedte...
Imádom minden percét a vezetésnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!