Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek sem fog így...

Szerintetek sem fog így sikerülni a vizsgám? Lemondjam a vizsgát?

Figyelt kérdés

Jövőhéten vizsgázom forgalomból már 2x buktam masik suliban, le is jár a 2 évem így utolsó dobásom.

Nem szépen kanyarodok ahogy kell, vmivel később reagálok mint kellene ,de nem csinálok balesetet csak szól az oktató h előbb kéne... meg pl ha elôbb váltok akkor nem lassul le x alá és nem kell annyira gyorsítani h elérjem a táblára írt sebességet.

Mondtam neki, hogy nagyon félek meg izgulok, mert ugye szeretném de már nincs több esélyem. Kértem írja le mik a hibáim, aztán annyit mondott h nem vagyok biztos a szabályokban, izgulok.

Nézek videókat, itthon olvasok, parkolni alig parkoltunk de akkor se ment, de így tuti nem lesz meg.

2023. jún. 5. 14:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20 Na, ez para. Nincs házastársa? Te azért az időért fizetsz. Én nem adnám fel, esetleg oktatót váltanék és még mindenképpen gyakorolnék. És ne parázz. Egy B jogsit olyan véglények is abszolválnak, hogy nehogy már feladd. :)
2023. jún. 5. 21:00
 22/24 A kérdező kommentje:

1 hétre már hova váltsak?

Igaza van itt sokaknak , nem vagyok vezetésre alkalmas. Nem megyek el.

2023. jún. 5. 21:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ne mások döntsék el úgy, hogy nem is ismernek. Van veszítenivalód? Mert szerintem nincs! Tessék összeszedni magad, felkészülni és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani!
2023. jún. 5. 21:18
 24/24 anonim ***** válasza:
#22 Csak az nem alkalmas a vezetésre, aki ezt magáról így kimondja. Amúgy nem egy hétre hova váltsál, max újrakezded, de a jogsinak van haszna. Most csináld meg, ennél csak drágább lesz, és nem tudom, amúgy milyen az életed, de garantálom, hogy ennél csak kevesebb szabadidőd lesz. Aztán lehet, nem használod, de 10-20 év múlva két gyerekkel örülni fogsz, hogy van jogsid.
2023. jún. 5. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!