Szerintetek sem fog így sikerülni a vizsgám? Lemondjam a vizsgát?
Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom forgalomból már 2x buktam masik suliban, le is jár a 2 évem így utolsó dobásom.
Nem szépen kanyarodok ahogy kell, vmivel később reagálok mint kellene ,de nem csinálok balesetet csak szól az oktató h előbb kéne... meg pl ha elôbb váltok akkor nem lassul le x alá és nem kell annyira gyorsítani h elérjem a táblára írt sebességet.
Mondtam neki, hogy nagyon félek meg izgulok, mert ugye szeretném de már nincs több esélyem. Kértem írja le mik a hibáim, aztán annyit mondott h nem vagyok biztos a szabályokban, izgulok.
Nézek videókat, itthon olvasok, parkolni alig parkoltunk de akkor se ment, de így tuti nem lesz meg.
2023. jún. 5. 14:14
3/24 anonim válasza:
Mindenképpen menj el, próbáld meg, mindent tegyél meg, hogy sikerüljön, de ne feszülj rá. Szépen nyugodtan, kicsit lassabban vezess. Nagy balek vagy, ha utolsó lehetőségedre nem mész el.
4/24 anonim válasza:
Nem mondanám le, próbáld meg. Aztán ha nem mész át, gondolkodj el a folytatáson. A forgalmi vizsga csak egy óra, diktálják az útvonalat, még ha meg is ölsz valakit, nem a te felelősséged, és nem pofázik bele senki a vezetésbe. Annyit mér a lehető legletisztultabb körülmények között számodra ismerős útvonalon, hogy tudsz-e 50 percig minden táblára figyelni. Ennél stresszmentesebb órád nem lesz volán mögött. Szóval menj el, de ha megint megbuksz, gondolkodj el, hogy mennyire vagy alkalmatlan, fejben mi csúszik el.
5/24 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy izgulok. Tudom mit kellene de mire fejben össze teszem már közbelép meg szól h miért nem csinálom
2023. jún. 5. 16:31
6/24 anonim válasza:
#5 Ha a vizsgán izgulsz, mi lesz a való életben? Ugye lesz egy jogosítványod, amivel vezethetsz egyedül is. Akárhol az egész kontinensen, akármilyen időjárásban. Akkor nem fogsz izgulni? Aki a vizsgán izgul, az nem való volán mögé. Fejben tedd rendbe magad, és akkor nem lesz baj.
7/24 A kérdező kommentje:
Igen izgulok, hogy mindent jól csináljak. Ha meglesz a jogsi akkor azért adták, mert mindent jól csináltam és nem fogok izgulni.
2023. jún. 5. 16:37
8/24 anonim válasza:
#7 Meglesz a jogsid, nem csak 40 percre ülsz be az autóba, nem diktálják, mikor merre, nem is fogod ismerni az utat és még a jogsi nélküli rokonod is bele fog pofázni az anyósülésről abba, amit csinálsz. Álmodj, királylány, aki egy forgalmi vizsgán nem tud hibavonal nélkül átmenni, az nagyon nincs felkészülve. 10 hibavonalig átengednek, hát szerinted oké ötpercenként hibázni? :D
9/24 anonim válasza:
A forgalmi a legtisztább körülmény, amikor tényleg csak azt nézik, hogy nyitva van-e a szemed egy szűk órán keresztül.
10/24 anonim válasza:
#7 Ebben tévedsz. A jogosítvány azt jelenti, hogy biztonságos kimenned a forgalomba egyedül is gyakorolni. Ha annyira izgulsz, hogy nem tudod megcsinálni amit kell, akkor még nem vagy való a forgalomba egyedül. Próbáld azért meg, simán vannak olyan szituációk, hogy átmész a vizsgán, pedig azt hiszed nem megy jól, de jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!