Szerintete'k 4 esés sok egy szezonban friss jogsival? 15 / F
Szerintem igen. Én több, mint két év alatt estem háromszor - bár harmadszorra röpültem, mert balesetem volt. - Gyakorolj óvatosan, menj ki elhagyatott útszakaszra, kérd meg egy motoroshaverodat, hogy segítsen gyakorolni. Csináljatok gyakorlópályát. pl.: szlalomozás - lapos köveket leraktok az útra bizonyos távolságra (a lapos nem dob el olyna könnyen, ha ráhajtasz véletlenül - próbálj nyolcasokat leírni motorral; egy íven való megfordulásokat gyakorold be, meg a hirtelen megállásokat. Légy óvatosabb, a motor nem játék. Ha nincsen motoros haverod kérd meg volt oktatódat, hogy had vegyél pár órát még rutinból, vagy nem tudom.
Egyébként: Te hogy érzed, mi az oka ezeknek az eséseknek?
Jah igen, kanyarokban csak óvatosan, meg másik utcára való behajtáskor, mert lehet kint kavicstörmelék, ami könnyen eldob.
Hát én még szerencsére nem estem mocival (kopp-kopp). 3 éve motorozok, igaz csak finoman lassan. Amúgy két féle motoros van, az egyik már esett, a másik ezután fog ;-)
Szerintem is sok 4 esés az első évben, bár ahogy leírtad elég szerencsétlen helyzeteket fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!