Apukám nem engedi, hogy automata váltós kocsin tanuljak, mert szerinte az semmit nem ér. Szerintetek is így van?
Én sem engedném, ha az otthoni kézi-váltós, akkor nyilván célszerűbb lenne azon tanulni majd a jogsi után.
Nem Amerikában vagy itt nem elterjedt annyira az automata és ha tönkre megy meg jó drága is lesz egy komplett váltó csere.
Ha lányom lenne még neki se engedném nemhogy a fiamnak.
Elektromos és hybrid kocsiknál csak automata váltó van. Szóval előbb vagy utóbb az lesz.
Egyébként meg inkább tanulj meg kézi váltóssal vezetni, mert utána semmiből nem tart "megtanulni" autómatával menni.
Fordított esetben már más a helyzet. Nézd a murikaiakat akik ellopni se tudják a kézi váltós verdákat:
Komolyan azért lettem lepontozva, mert úgy vélem, hogy aki automatára szerez jogsit jobb lenne ha nem is szerzett volna?
Ha majd édesapád megkér, hogy inna egy sört valahol, vezess már te hazafelé, majd mit mondasz, hogy bocs nem mert csak automatát vezethetek?!
1-es voltam
Kinek mi jön be, én pl. rohadtul utálom az automatát... dög unalmas.
Viszont az észérvek amellett szólnak, hogy manuálison tedd le, mert ha automatán teszed le akkor nem vezethetsz manuálist, ne adj isten vezetsz és balesetet okozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!