Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Apukám nem engedi, hogy...

Apukám nem engedi, hogy automata váltós kocsin tanuljak, mert szerinte az semmit nem ér. Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
Miért ne érne semmit mikor lassan már több az automata mint a kézi váltós autó, de azt mondta h az otthoni kézis szóval vagy azon vagy semmin.

2021. jún. 10. 19:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Apádnak van esze, tanulj meg kézin, itthon amúgy is 10-20 éves roncsokkal közlekednek sokan, úgy, hogy idő még ide ér az automata váltó.
2021. jún. 10. 19:54
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez igaz, de az oktatásnak nem az élmény a célja, hanem hogy megtanulj vezetni. Levizsgázol kézi váltóson, hogy azt is tudj vezetni, aztán jogsival a kezedben majd veszel élményautót.
2021. jún. 10. 19:56
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Automatán jobb a vezetési élmény? :D

Szerintem meg pont, hogy fordítva...

2021. jún. 10. 20:03
 14/34 A kérdező kommentje:
Anno kipróbáltam a telken az autónkat és abszolút nem tetszett és nem éreztem jónak, h váltanom kell félpercenként, majd városban.
2021. jún. 10. 20:09
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem csinálj amit akarsz. Minden válaszadó azt írta, hogy tanulj meg kézi váltóson is, hátrányod nem származik belőle. Te elhatároztad mit akarsz és nem hallgatsz senkire, mert néhány méter vezetés után eldöntötted, hogy te nem fogsz megtanulni kézi váltós autót vezetni. Akkor minek kérdezed meg?
2021. jún. 10. 20:24
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
apádnak igaza van, ha automatán teszed le a jogsit, akkor egy külön procedúra kézire is megszerezni.
2021. jún. 10. 20:28
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha automatával vizsgázol, akkor nem vezethetsz kézi váltósat, csak ha teszel különbözeti vizsgát. Ha kézi váltóssal vizsgázol, akkor bármilyet vezethetsz.

Ha tuti biztos vagy benne, hogy a hátralévő életedben csak automatát fogsz vezetni, akkor csináld automatával, ellenkező esetben kézivel érdemes.

Ha apád fizeti, akkor jogosan szól bele, hogy ilyet vagy olyat csinálj. Ha mindenképp korlátozott jogsit akarsz, akkor a saját zsebpénzedből kell finanszíroznod és akkor nem lesz beleszólása.

2021. jún. 10. 20:38
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
És ha meglesz a jogsid, mit fogsz vezetni, ha a saját autótokat sem vezetheted majd? Vagy apukád rögtön vesz is majd neked egy automata váltósat?
2021. jún. 10. 20:39
 19/34 A kérdező kommentje:
Ki más fizetné 19 éves vagyok és tanulok suliban, csak nem értem attól miért kell beleszólni...
2021. jún. 10. 20:42
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
talán mert az ő pénze??
2021. jún. 10. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!