Szerintetek sem fog így sikerülni a vizsgám? Lemondjam a
vizsgát?
Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom forgalomból már 2x buktam masik suliban, le is jár a 2 évem így utolsó dobásom.
Nem szépen kanyarodok ahogy kell, vmivel később reagálok mint kellene ,de nem csinálok balesetet csak szól az oktató h előbb kéne... meg pl ha elôbb váltok akkor nem lassul le x alá és nem kell annyira gyorsítani h elérjem a táblára írt sebességet.
Mondtam neki, hogy nagyon félek meg izgulok, mert ugye szeretném de már nincs több esélyem. Kértem írja le mik a hibáim, aztán annyit mondott h nem vagyok biztos a szabályokban, izgulok.
Nézek videókat, itthon olvasok, parkolni alig parkoltunk de akkor se ment, de így tuti nem lesz meg.
Napi szinten korrigálom mások hülyeségét, és valószínűleg a mai napig én is követek el olyan hibát, amire más figyel. Ahogy #10 írta, a jogosítvány annyit jelent, hogy talán nem ölsz meg mindenkit, aki az utadba kerül. Nagyon nem azt, hogy mindent jól csinálsz. Max. a rendőr csinál mindent jól. :D
2023. jún. 5. 16:44
12/24 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés h királylány vagyok-e vagy sem... Gondolom rajtam kívül soha senki nem fog izgulni. ..
Azok se izgulnak végülis akik jogsi nélkül mennek...végülis jogos a felvetés.
2023. jún. 5. 16:45
13/24 anonim válasza:
#12 Egészséges ember nem izgul. Egyetemi tanárként is mindig azt mondom, vizsgán csak az izgul, aki fél, és csak az fél, aki nem készült fel. A vizsgára az jöjjön, aki álmából felkeltve is át tudna menni. Mellesleg motoros oktatóim is ezt mondták. Nem is izgultam sem rutin, sem forgalmi vizsgán semelyik kategóriámban. Olyan nyugodtan előtte és azóta sem volt vezetési szituációm, mint vizsgákon, amikor tényleg senki nem okoskodik bele, csak menni kell arra, amerre mondják. Ha valaki ebben hibát vét, azzal mi lesz, ha mondjuk fejben tartja az útvonalat, vagy rá kell néznie a gps-re, esetleg pletyizik az anyja meg a nagyanyja a hátsó ülésen?
2023. jún. 5. 16:49
14/24 anonim válasza:
Bocsi az offért, de mi van, ha két év után sem sikerül a forgalmi vizsga?
2023. jún. 5. 16:51
15/24 anonim válasza:
#14 Újra le kell vizsgázni KRESZ-ből, újra nulláról számolják a vezetési órákat, tehát az elsősegély vizsgán kívül olyan, mintha akkor kezdenéd az egészet.
2023. jún. 5. 16:53
16/24 A kérdező kommentje:
14- es akkor előlről kell kezdened , kresz meg minden.
Jó akkor nem megyek el, mert izgulok ennyi, nem is érdekel már az egész.
17/24 anonim válasza:
(Cserébe a PÁV is a két éven belül 5 bukott vizsga esetén kötelező, tehát ha eltelik két év, csúszóablakban ez is kevesebbnek számít.)
18/24 anonim válasza:
#16 Ne szórakozzál már, menjél el. Nem agysebészet vagy magfizika. Egy hülye úrivezetői jogosítványról beszélünk, a sarki Kalányos Vindízel Rikárdónak is van. :D
2023. jún. 5. 16:54
19/24 anonim válasza:
Nyugi kérdező! Még messze nem tartok a vizsgánál (22. óra vezetés), én is izgulós vagyok, de bíznod kell magadba! Még vizsga előtt pár órát gyakorolj, főleg azokat a dolgokat, ami nem annyira megy és otthon mindent rakj össze fejben. Nekem az is sokat szokott segíteni, ha a mellettem ülő sofőr mozdulatait figyelem. Szorítani fogok neked és gondolok majd rád!
2023. jún. 5. 17:05
20/24 A kérdező kommentje:
19- es oké csak ma is félbeszakadt az óra, mert lázas lett a kicsi. Oké hogy pótoljuk meg előfordul sajnos stb, de múltkor is 2 hetet vesztettem, mert beteg volt neki a kicsi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!