Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Senki nem aggódik azon, hogy...

Senki nem aggódik azon, hogy egyre több autó van a világon?

Figyelt kérdés
Sokkal több új autó kerül ki a gyárakból, mint amennyi régit bezúznak. Régi fotókon lehet látni, hogy még a nagyobb városokban, vagy pl Balaton felé is alig van autó az utakon. Most meg kb lépni nem lehet a töméntelen menyiségű kocsitól. Azon még senki nem gondolkodott el, hogy a hely az nem növekszik a Földön? Mi értelme egyre több kocsit gyártani, ha a hamarosan már nem fognak elférni a városokban meg az utakon??

#egyre több autó
2023. máj. 17. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Autósként azt mondom, hogy nagyon szívesen letenném a kocsit, ha csak a megye egyik végéből a másikba eljutni nem kerülne fél napba tömegközlekedéssel...

Van egy nyaralónk, ~50 kilóméterre Budapesttől. Tömegközlekedéssel 2-3 óra, autóval fél óra eljutni oda... te melyiket választanád?

2023. máj. 19. 09:28
 12/20 Alex Fly ***** válasza:
@11: gondolom nem a mindennapi közlekedésed része, hogy elmenj a nyaralódba és haza... Nyilván az autónak is megvan a helye és a létjogosultsága a közlekedésben -de ez nem a pár kilométeres, városon belüli közlekedés.
2023. máj. 19. 11:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Ezt döntse el mindenki egyénileg. Nekem városon belül is több időbe kerül tömegközlekedéssel eljutni a munkahelyemre, mintha autóval mennék.

2023. máj. 19. 11:32
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 plusz ülsz, nem lógnak büdös vadidegenek az aurádban, nem késelnek meg és nem vernek félholtra, nem zsebelnek ki.
2023. máj. 19. 12:18
 15/20 nemaRendőrség ***** válasza:
49%

@14

Azért ez nagyon nem általános dolog tömegközlekedésen.

Illetve ha ülni szeretnél, pár km esetén tök jó a bringa is

Mégmielőtt azt mondod hogy veszélyes mert sok az autó, akkor veled máris egyel kevesebb autó lesz az utakon.

Ebike esetén még leizzadni sem fogsz

2023. máj. 19. 12:27
 16/20 Alex Fly ***** válasza:

@13: most is mindenki egyénileg dönti el... Ezért vannak a dugók.

Ellenben amikor pár autós több száz/több ezer utast tart fel a döntése miatt, ott már túllépte az egyéni döntés hatáskörét...

2023. máj. 19. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
Az időm drágább, nincs időm órákat biciklizgetni...
2023. máj. 19. 14:23
 18/20 Alex Fly ***** válasza:
42%
@17: nekem meg értékesebb az időm annál, hogy dugóban ücsörögjek, ezért inkább bringázok és haladok...
2023. máj. 19. 20:56
 19/20 nemaRendőrség ***** válasza:
49%

Nagyon érdekes dolog ez amúgy. Minél több az autó, annál jobban megéri a bringa. Nekem munkahelyem kocsival és bringával is 13 percre van.

Viszont minél jobban megéri a bringa annál többen választják azt és annál kevesebb kocsi lesz az utakon tehát annál jobban megéri az autó.

Legalábbis megérné, ha az ember talál parkolót.

Szerintem jó irány az, hogy a városokból szép lassan "kitiltják" az autókat, viszont a városok között megmarad mint közlekedési eszköz.

2023. máj. 19. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 durva de nem szoktam dugóban ücsörögni, ha be kell mennem a belvárosba, akkor olyan időpontban teszem amikor lehet rendesen haladni..
2023. máj. 19. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!