Melyik autókölcsönző ad ki autókat hosszabb távra?
Figyelt kérdés
Győr-Moson-Sopron megyén belül érdekelne egy olyan autókölcsönző, ami akár 1000km-es távra tud autót biztosítani. Ismer valaki ilyet? Köszi2023. máj. 16. 15:01
1/6 anonim válasza:
Bármelyik. Ha van is kilométer-korlátozás a szerződéskor az nem jelenti azt, hogy nem lépheted túl, csak rá kell fizetned.
2/6 veterán vas válasza:
Szerintem csak pénz kérdése.
5/6 anonim válasza:
Én már több alkalommal is kölcsönöztem, több cégtől. Sehol nem volt probléma. Volt ahol plusz kilométert kellett fizetni, volt, ahol előre megbeszéltük a kb távot és annak alapján fizettem pluszt. Több, mint 1000 km is volt.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!