Mi lenne a reakciód ,ha előben találkoztál egy Totalcar MűhelyPRN- ben szereplő személlyel, akit az adás végén nem akartak kiengedni az útra az autó életveszélyes állapota miatt?
Figyelt kérdés
Ma megtörtént velem......
Ráadásul egy kamionos cégnél "állásinterjún" vagyis már a felvétel napján....
Nem bántom a srácot jófej meg minden, csak kicsit tudatlan és egyszerű.
De amikor belépett a szobába alig bírtam visszatartani a nevetest.
2023. máj. 8. 17:27
A kérdező szavazást indított:
Nem hiszem el, hazudsz!
A BMW-sek vegyenek autót!
13 szavazat
1/8 anonim válasza:
Semmit, hagynám hogy azt csináljon amit akar. Műszakin átment, ezek után ő dolga.
2/8 anonim válasza:
Fogalmam nincs miről van szó, úgyhogy egészen biztosan nem tennék semmit.
3/8 anonim válasza:
Nem, nem volt jófej sem, iggggazi örökbalek. :D :D
De szerintem röhögve kérdeztem volna meg tőle hogy és mivel akarsz bejárni? :D :D :D :D
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Megkérdeztem, egy Peugeottal jött.😆
2023. máj. 9. 16:40
5/8 anonim válasza:
A szavazásod mindent elmond a hülyeségedről.
6/8 anonim válasza:
Mivel az egész Totalcar az autós néphülyítésről szól, a bekerülő autók is nagy valószínűséggel megrendezettek mint egy Mónika show, így nincs mire reagálni. Kicsit sem fura, hogy minden adásra jut valami nézőket meghökkentő tartalom, vagy az autó állapota miatt vagy az alkatrész ára miatt amiből direkt a legdrágábbat keresik ki, amin borzonghat a néző. Véletlenül sem szándékosan összeválogatott.
7/8 anonim válasza:
Semmit, mert nincs ilyen jó arcmemóriám. Azokat meg főleg irigylem, akik a korlátolt memóriájukat ilyen dolgok megjegyzésére pazarolják.
Inkább azok bántanak, akikről tudom, hogy olyat írnak, "Peugeottal", nem "Peugeo-val" vagy "pözsóval". Látod, kérdező, te vagy a hülye proli, nem az, akire ki akartad hegyezni a kérdést.
8/8 anonim válasza:
Szerintem még ha valakit követnék és néznék videóban nap mint nap, az utcán ugysem ismerném fel. Max a hangja alapján de akkor sem hinném, hogy máris beugrana. Egyszer látok valakit videóban akkor sem ismerném meg, hogy jaaaaj ez ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!