Benzinkúton lehet használni a wc-t tankolás nélkül, vagy úgy, hogy nem veszek a shopban semmit?
Még sose voltam benzinkúton wc-n így ezt most nem tudom. Úton vagyok nővéremmel egy jó ideje már, a reggeli kávé pedig mindkettejünk pociját bántja már kicsit. 🤭 A két szép szememért használhatom/hasznalhatjuk ingyen vagy mindenképp költenünk kell?
Csak azért kérdezem tőletek mert nem akarok beégni ilyen kérdéssel a pénztárosnál...
Köszipuszi előre is ❤️ 25/N
A legtöbb helyen igen.
Ha mégis azt mondják, hogy kell valamit fogyasztani, akkor mondjátok meg, hogy fizettek egy kávét, de el se kell készítenie, mert inni nem akartok, csak neve legyen a gyereknek.
"Csak azért kérdezem tőletek mert nem akarok beégni ilyen kérdéssel a pénztárosnál..."
Te normális vagy?
Mi az égő benne?
Mol kúton vagy ingyenes vagy fizetős kapu van (vagy mol move appal ingyenes).
Kis magankutakon szokott lenni kulcsos dolog, ott nem tudom kell-e előtte venni valamit.
Illetve néhány pihenőhelyen autópályán van fizetős wéce ahol a néninek oda kell adni 200-250 forintot aztán mehet az ember fessenteni.
Shellnél ritkán tankolok de ott eddig ingyenes wecekkel találkoztam.
Autópályán és más forgalmas kutakon fizetős szokott lenni, akkor is ha fogyasztottál.
A kisebb forgalmú kutakon ingyenes szokott lenni, de sok helyen el kell kérni a kulcsot.
MOL-nál, ha fizetős, akkor bemehetsz ingyen a MOVE appal.
De amúgy miért égnél be?
Bemész, és azt mondod, hogy "Szia/Jó napot, használhatom a mosdót?"
Tényleg ilyen életképtelen a mai fiatal generáció?
Ha meg fizetős, akkor kifizeted a kemény 200 Ft-ot, amiből lassan egy flakon ásvanyvizet sem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!