Hogyan kell tankolni az automata benzinkúton? Kinek milyen tapasztalatai vannak? Mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Eddig nem tankoltam ilyen kúton, de gondoltam lehetne vele kicsit spórolni, mert alacsonyabb áron van a benzin, mint a hagyományos kutaknál.2023. jan. 28. 14:38
1/5 anonim válasza:
Beírod, hogy mennyiért és mit fogsz tankolni, fizetsz, majd utána tankolsz.
2/5 anonim válasza:
Ha tele akarsz tankolni, akkor többet írsz be, mint amennyit gondolsz hogy bele fog menni és akkor telerakod és a végén csak annyit von le majd a kártyáról, amennyit tankoltál, visszaküldi a maradékot. Semmi nehézség nincs benne. Menj éjszaka ha tudsz, ha éjjel nappali, mert akkor nincs senki és nem kell várakozni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pacsi!
2023. jan. 28. 17:40
4/5 anonim válasza:
Ha bankkártyával fizetsz teljesen jó, kp-val viszont szerintem nem jó, persze ha csak 5000-ért tankolsz akkor jó, de teletanknál nem, mert kupont ad vissza, macerás.
5/5 anonim válasza:
Teletankolod, aztán a "becsületkassza" feliratú pultnál fizetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!