Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Minden vizsgabiztos lekezelően...

Minden vizsgabiztos lekezelően viselkedik a vizsgázókkal?

Figyelt kérdés

Nagyon durva, hogy miket nem engednek meg maguknak, és az ember persze nem mer visszaszólni, mert akkor csak dacból is megbuktathat.

A múlthéten vizsgáztam, és már a papírok kitöltésekor is bunkó, megalázó volt, tényleg csak az hiányzott, hogy azt mondja ne is nézzek rá. Mikor meg végeztünk, akkor úgy lebaszott, hogy még a kedvem is elment a vezetéstől, utána meg közölte, hogy átmentem.

2023. máj. 16. 13:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 Akkor itt is van a kérdésedre a válasz:

"Minden vizsgabiztos lekezelően viselkedik a vizsgázókkal?"

"Nem, hiszen a B és C jogsidnál már tapasztaltad, hogy nem."

Te magad írod, hogy három kategória összes vizsgájánál egyetlen ilyen vizsgabiztosod volt. Akkor minek kell itt magadat hergelni, hogy minden vizsgabiztos lekezelő?

2023. máj. 17. 00:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Mert kiváncsi voltam,hogy ez más közlekedésfelügyeleten is ilyenek a vizsgabiztosok? B és C-t meg majd 30 éve csináltam, ráadásul másik megyében, és azóta azért sokminden változott.
2023. máj. 17. 00:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!