Minden vizsgabiztos lekezelően viselkedik a vizsgázókkal?
Figyelt kérdés
Nagyon durva, hogy miket nem engednek meg maguknak, és az ember persze nem mer visszaszólni, mert akkor csak dacból is megbuktathat.
A múlthéten vizsgáztam, és már a papírok kitöltésekor is bunkó, megalázó volt, tényleg csak az hiányzott, hogy azt mondja ne is nézzek rá. Mikor meg végeztünk, akkor úgy lebaszott, hogy még a kedvem is elment a vezetéstől, utána meg közölte, hogy átmentem.
2023. máj. 16. 13:47
11/12 anonim válasza:
#10 Akkor itt is van a kérdésedre a válasz:
"Minden vizsgabiztos lekezelően viselkedik a vizsgázókkal?"
"Nem, hiszen a B és C jogsidnál már tapasztaltad, hogy nem."
Te magad írod, hogy három kategória összes vizsgájánál egyetlen ilyen vizsgabiztosod volt. Akkor minek kell itt magadat hergelni, hogy minden vizsgabiztos lekezelő?
12/12 A kérdező kommentje:
Mert kiváncsi voltam,hogy ez más közlekedésfelügyeleten is ilyenek a vizsgabiztosok? B és C-t meg majd 30 éve csináltam, ráadásul másik megyében, és azóta azért sokminden változott.
2023. máj. 17. 00:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!