Minden vizsgabiztos lekezelően viselkedik a vizsgázókkal?
Figyelt kérdés
Nagyon durva, hogy miket nem engednek meg maguknak, és az ember persze nem mer visszaszólni, mert akkor csak dacból is megbuktathat.
A múlthéten vizsgáztam, és már a papírok kitöltésekor is bunkó, megalázó volt, tényleg csak az hiányzott, hogy azt mondja ne is nézzek rá. Mikor meg végeztünk, akkor úgy lebaszott, hogy még a kedvem is elment a vezetéstől, utána meg közölte, hogy átmentem.
mert még senki nem vágta pofán egyiket sem..persze olyan hozzátartozó, aki nem érdekelt a bukásban...na persze akkor jön a vérző orrú biztos, hogy hívjon valaki rendőrt..mert erőszak történt...
A pénzt elvárja, persze nem direktbe...amúgy sofőr mind, csak elvégzett egy tanfolyamot, és élvezi, hogy szopathat mindenkit.
2023. máj. 16. 14:31
3/12 anonim válasza:
Három vizsgabiztoshoz is volt "szerencsém", mindegyik tök normális volt. Bukás után még ők vigasztaltak, teljesen tárgyilagosan elmondták a hibákat meg hogy mire figyeljek oda legközelebb.
2023. máj. 16. 17:18
4/12 anonim válasza:
En 2 alkalomból (mas kat) 2x normalussal talalkoztam.
2023. máj. 16. 19:34
5/12 anonim válasza:
Nekem normális volt, de amennyi a stresszes frusztrált ember ez nem meglepő. Nem kell ehhez vizsgabiztos, a bolti eladótól kezdve a járdán szembejövő gyalogoson át a másik autósig mindenhol előfordulnak. Le kell szarni, mert ha foglalkozol vele akkor csak táptalajt adsz neki.
2023. máj. 16. 19:59
6/12 anonim válasza:
Én eddig csak lazával találkoztam, meg talpig úriemberrel (B rutin, B forgalmi, A rutin, A forgalmi). Némelyiknek érezhető volt, hogy van egy csípős stílusa, de magánéletemben is sokféle emberrel találkozom, nem kell minden hanglejtést meg szót a lelkedre venni.
2023. máj. 16. 23:17
7/12 A kérdező kommentje:
Ez azért nagyon durva volt amit leművel. Elmúltam 40, és szerintem az életkorom miatt se engedhetné meg,hogy úgy beszéljen velem mint valami kutyával. A kategóriát csináltam, és elmondott mindenféle tökéletes szervdonornak, meg az oktatónak odavágta,hogy irja is fel a nevem. Meg nem ilyen lassan kell menni. Szakadó esőben, délutáni dugóban hogy menjek? A másik srácot is ugyanígy alázta, mintha sportot üzne ebből, mert közben meg átengedett.
2023. máj. 17. 00:01
8/12 anonim válasza:
De ha átengedett, akkor minek a hiszti? Kezdő motorosként szakadó esőben én is úgy mentem, hogy semmi keresnivalóm nem lett volna az úton, csak valahogy haza kellett jutni akkor is, ha leszakadt az ég. Ez van.
És ugye ez a sztorinak csak az egyik oldala, ott már gyanús a történet, hogy szerinted az életkorod miatt sem lenne szabad valahogy beszélni veled, szóval szerinted egy 20 évessel többet engedhetne meg magának? Ha így gondolod, akkor a te fejedben is vannak gondok, és valószínűleg nem egészen úgy zajlott a sztori, ahogy te lefested.
2023. máj. 17. 00:06
9/12 anonim válasza:
(Mellesleg a kérdésben ugye nem tértél ki arra, hogy A kategória. Ahogy a motoros iskolák 95%-ában zajlik az "oktatás", el tudom képzelni, mit látott a vizsgabiztos. Örülj, hogy átmentél.)
2023. máj. 17. 00:07
10/12 A kérdező kommentje:
Van B és C kategóriára is jogsim,amit 17 évesen csináltam. Ott nem volt ilyen a vizsgabiztos. Kicsit mogorva volt, de nem alázta az embert. Sőt még ennek a kategóriának a rutinvizsgáján sem viselkedett így egy másik vizsgáztató.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!