Honnan kell tudnia a biciklisnek, hogy van-e kerékpárút?
Figyelt kérdés
Ha van kerékpárút, akkor azon kell biciklizni. De egy csomó esetben ezt honnan kell tudni? Pl. Podmaniczky utcáról a Dózsa György útra akar valaki kanyarodni. Sehonnan nem derül ki, hogy az úttest mellet futó valami, az nem csak járda.2023. márc. 4. 17:52
51/53 anonim válasza:
#50 Én nem tudom, milyen az autósok többsége, én azt tudom, hogy egyrészt nem vagyok rendszeresen autós, másrészt azt, hogy ha mégis autóba ülök, nem úgy közlekedek, mint ahogy te lefested.
Azt meg nem tudom, hogy én mikor mondtam valaha olyat, hogy jó dolog a sarki közértbe menni autóval. Olyat mondtam, hogy ha időm engedi, még Újbudáról Újpestre is gyalog megyek. Hogy ebben hol van a sarki közért meg az autó, azt már csak a te végtelen fantáziád értheti.
52/53 A kérdező kommentje:
Nem mondtál ilyet, de erős a gyanúm, hogy számodra minden autózásforma megengedett a jogszabályban lefektettek keretében.
2023. márc. 4. 21:17
53/53 anonim válasza:
#52 Persze, hogy megengedett. Ami szabályos, az megengedett. Az más téma, hogy normális ember szerintem nem autóval megy a közértbe, de amíg szabályosan teszi, addig nem az én dolgom ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!