Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biciklivel hogy lehet eljutni...

Biciklivel hogy lehet eljutni Budaörsről Budakeszire, Budapest érintése nélkül?

Figyelt kérdés
Láttam korábban, hogy Budakesziről a repülőtér felé építettek bicikliutat, valamit Budaörsön mindenhol Budakeszi kerékpárút van táblázva, de nem jutottam el addig, hogy ezt meg is nézzem. Van valami útvonal ahol nem az életveszélyes amúgyisszűk úttesten kell szédelegni?

2022. jún. 13. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Merretekerjek.hu

Kb. az Alditól van jelölve a reptérig.... Tehát kb. az út egynegyede.

Közvetlenül csak ott tudsz átmenni, az az egyetlen út. Szűk és forgalmas.

2022. jún. 13. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

kiegészítem: rákukkantottam a google maps útvonaltervezőjére...

[link]

Ez gyakorlatilag kirándulóút, a Máriavölgyi úton keresztül a Piktortégla üregek, Makkosmária felé....

Tartok tőle, hogy ez inkább MTB-s útvonal.

2022. jún. 13. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az #1 által vázolt megoldás a legcélszerűbb aszfalton. Az út valóban forgalmas, szűk, sz*r minőségű, de e három tulajdonságból kettő szinte az összes agglomerációs mellékútról elmondható.

Ha bírod a szintet, elmehetsz a Jánoshegyi útig, majd ott erdei aszfaltutakon, illetve a XII. és XI. kerület kevésbé forgalmas utcáin is átjutsz Budaörsre. Itt "csak" a Fő u. és Budakeszi út forgalmát kell elviselned, de ez kevesebb, mint a 8102 jelű mellékúton (viszont a táv hosszabb).

2022. jún. 13. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nem láttam kerékpárral behajtani tilos táblát sehol a Börs-Bkeszi útvonalon. Sok az autó, de ha nem szédelegsz, élve odaérsz.
2022. jún. 13. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
4: attól, hogy nincs tiltótábla, még lehet veszélyes is, meg főleg "kevésbé komfortos".
2022. jún. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!