A Debrecenből kivezető kerékpárutakat miért mindet közvetlenül az úttest mellé építik?
Pl mert ott van hely.
Ha a te földed lenne az úthoz közel, orülnel neki ha kisajatítananak belöle egy savot? H távolabb vigyek a kerekpárutat...
Dehogy süketülsz meg, inkább az agyadra ment a meleg.
VAGy a hideg.
HA egyszer ott van hely akkor oda tudják építeni.
Múszaki oka lehet főleg, tök fölösleges a fideszezesed.
A kerekpárútcnemvúgy keszül, hogy húznak egy csíkot és leaszfaltozzák.
Valszeg az útalap már eleve úgy keszült h legyen hely a bringaútnak is. Alapozás, csapadekvízelvezetés, stb stb... az útépítés egy komoly szakma.
Te gyerek.Tudom, Viktor az Isten, de az osztrákoknál, németeknél, szlovákoknál, franciáknák is?
Ezekben az országokban bringáztam sok helyen. A kerékpárutak zöme a közút rése volt. Vele egy egységet képezett. Persze nem mindenhol.
Gyanítom, peaktikus oka lehet, és nem a debreceni fidesz miatt.
5-ös, szerintem nem láttad még mekkora afyatlan tervezési ámokfutás némelyik kerékpárút, de hogy a tervező bringán még életében nem ült az tuti. Az meg, hogy mennyire komoly alapzatot építenek a kerékpárutak alát, job ha megnézed magad pl. az említett 48-as számú főút melett kókányolás alatt lévő kerékpárútnál. Az új kerékpárutak max 4-5 év tropára mennek pl szintben el vannak csúszva, szanaszét vannak repedve stb, annyira komolyan vették az építésüket, de ez az országutakra is igaz.
8-as, amikor egy egyébként befejezetlen és sehova nem vezető 7 km-es kerékpárút 700 millióba kerül az alföldön minden különösebb tereptárgy nélkül, akkor sztem simán telne zajvédő falra, csak ugye a fideszmaffia tebből a 700 millából 600-at tesz zsebre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!