Mennyire stresszes a kamionsofőr munkája?
1. Hülyeséget ír, azt se tudja mi aza kamionozás.
Ha valaki szeret vezetni attól lehet stresszes, de a spanifarezés az meg fizikai munka.
Állandóan számolgatni kell az időket, mikor hol tudsz megállni, meddig futja vezetési idő. Sőt még azon is kell rágódni hogy hol tudsz bevásárolni kaját.
Nem ott állsz meg ahol tudsz , a parkolók is tele vannak.
Állandóan időre kell menni és nehéz tartani legtöbbször az időt.
Plusz az állandó távollét a családtól és azt is külön logisztika megoldani hogy haza érjen az ember.
Minden felé össze vissza vannak a közlekedési korlátozások, ezen is görcsölni hogy mikor hogy menjen az ember.
Az egyik országban például 13-20 óra közt van tilalom, a következő országban meg egész napos, aztán meg reggel 7-11 közt van.
Majd lehet a másik országban meg 0-24 van.
De tudnám még vagy két oldalon sorolni.
"de a spanifarezés az meg fizikai munka"
A spaniferezést fizikai munkának nevezni az azért elég durva. Ha neked annak számít akkor elég nyomi lehetsz.
Kérdező, nézd meg az st22lacika videóit, van ahol a kamionozás előnyeiről és hátrányairól beszél. Illetve még azt érdemes megnézni hogy azon belül is mik vannak.
AZoknak kár itt hozzá szólni aki st lacikából meritik a kamionos tudományt.
Közel se olyan a kamonos munka mint amit ő előad.
Mégis minek nevezed a spaniferezést kis okoska?
Csak szellemi munka amit a képernyő előtt is lelehet végezni???
Amikor körbe bontani és végig rakni csúszásgátlóval majd lekötni vagy 25 spaniferrel például a bútorlapot hogy még a tetejét elkell húzni mert nem férsz alá, azt nem tudom te minek nevezned.
Nyilván neked sincs közöd a kamionozáshoz csak st videóit nézegeted.!!
5. 6. is jól írja, nagyon sok szar szűk helyre bekell menni.
Amúgy én is sofőr voltam és csak kíváncsi voltam ki hogyan élte meg.
A rakodás egyértelműen fizikai munka.
Amikor X be, keresztbe és különböző technikákkal kell az árut kötni az tényleg kemény. Ha nincs létra mászkálni kell, van olyan áru amit felrakás után ha nem kötsz le azonnal akkor már nem fogod tudni de mire lekötöd ott a másik a targoncás nem vár. Ez bizony fizikai munka. Mégha nem is 8-12 óra de 1 óra intenzív fizikai meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!