Milyen sorrendben érdemes megcsinálni kamionsofőrködéshez a papírokat?
Figyelt kérdés
Most csinálom a C kategóriát, milyen sorrendben kövesse ezt a PÁV, a GKI, a sofőrkártya meg az E kategóriás jogosítvány?2022. okt. 21. 20:45
1/6 anonim válasza:
Pávot csináld meg először. Ha az nem sikerül, akkor kitörölheted a CE kategóriás jogsiddal.
2/6 anonim válasza:
Először a PÁV, mert itthon csak azzal tudsz kezdeni.
3/6 Beviz Elek válasza:
Nem gondolom hogy sokan hasalnának el PAVon, de egyébként igaz hogy anélkül otthon a hajadra kenheted a drága jogsid (külföldön használhatod) és így nem baj ha megcsinálod mielőtt sok pénzt beleraksz.
Utána mindegy, ha sietsz akkor csináld párhuzamosan.
4/6 anonim válasza:
Páv , orvosi alkalmassági , C , orvosi alkalmassági , CE , GKI és tahográf kártya utóbbit csak igényelni kell nem kell vizsgázni külön hozzá .
Páv nélkül otthon nem dolgozhatsz vicc , hogy magyaroszágon kívül sehol sem ismerik azt sem tudják , hogy micsoda az a páv .
5/6 anonim válasza:
Szerintem Páv vizsga nélküli külföldi kamionosok sem okoznak több balesetet mint a magyar aki Páv-al vezet. Ez is egy pénz lehúzós dolog mint sok minden itthon, egyébként sokat nem veszítesz ha nem sikerül és nem tudsz magyarnak dolgozni.
6/6 anonim válasza:
#5 így igaz nekem van páv vizsgám, bár soha nem dolgoztam otthon mint sofőr. Vicc , hogy itt Angliában a GKI-ból nincs vizsga csak egy egy napos képzés alá irod , hogy ott voltál azt ennyi nem kell vizsgázni . Tudom otthon is be akarják vezetni ezt , de nem fogják ez is egy remek pénz lehúzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!