Hányszor érdemes vezetni menni egy hèten?
Figyelt kérdés
Jövőhéten kezdem a vezetést,ez lesz az első órám,nem tudok még vezetni. Àtlalában 2 vagy 3 napot tudnék menni,attól is függ,hogy hogyan jön ki a beosztásom,mert sokszor dolgozom hétvégén,vagy pl egy éjjeles után biztos nem fogok menni. Heti 1 alkalom kevés lenne?2022. okt. 2. 11:34
1/10 anonim válasza:
Örülj neki, ha heti 1 alkalommal mehetsz...
2/10 anonim válasza:
Nem tudom manapság mennyi hely van, de az optimális heti 2-3 alkalom. Tudsz pihenni is és nem felejtesz sokat az órák között.
3/10 A kérdező kommentje:
Mi ez az örülj neki,ha heti 1 alkalommal mehetsz?…
2022. okt. 2. 12:09
4/10 anonim válasza:
Pedig ez van, sajnos.
Én is most tanulok. Vidék, kisváros. Mikor elkezdtem ezt az egészet úgy voltam vele én is, hogy de jó lesz, pár hónap alatt le lehet zavarni, aztán mondták, hogy heti 1x tudok csak menni.
Kevés az oktató, hiányszakma, veszélyek, nagy felelősség, stb, miközben minden 17 évesnek rögtön azonnal kell a jogsi...
6/10 anonim válasza:
Folyt.
Egyébként nem mondom, hogy kevés, meg lehet így is tanulni (az elején nyilván nehéz, én se vezettem még előtte "okosba"), ráadásul az első néhányat kivéve egy alkalom dupla órának számít. Tehát a kötelező 30 óra, az olyan 16-17 alkalom lesz. Plusz utána amennyi pótórát javasol az oktató, meg a vizsga. Fél évbe beletelik.
7/10 anonim válasza:
minél többször egy héten, annál jobb..akár hétvégén is, ha az oktató ilyen ajánlatot tesz.
8/10 A kérdező kommentje:
7-es,îrtam általában hétvégen mindig dolgozom az egyik nap,vagy mind 2-őn. Megpróbálok a heti 2-őt tartani,de lehet,hogy néha becsúszik 1 olyan hét amikor csak 1-et tudok menni. Ez még nem olyan nagy gond,nem? De majd beszélek az oktatóval,mert gondolom akkor tele van ő is,mert itt mindenki azt irja
2022. okt. 2. 13:10
9/10 anonim válasza:
Szerintem a heti 1 kevés, egyszerűen nem tud belerázódni az ember rendesen. 2-3 lenne az optimális. Ettől több sem feltétlenül jó, mert nem tud "leülepedni" az emberben az új infó már jön a következő.
10/10 anonim válasza:
Ahogy ráérsz. Erre nincs szabály. Én heti egyszer vezettem, pénteken délutánonként. Tagozatos gimnáziumba jártam, volt sok gyakorlati óránk is. Reggel 7-kor elmentem otthonról, hétfőtől csütörtökig este 7-nél előbb nem értem haza. Az oktatóm meg hétvégente nem szívesen vállalt órákat. Így maradt a péntek, akkor: 14:10-kor végeztem. Nem éreztem különösebb hátrányát a vezetés szempontjából. Inkább jó volt, hogy le tudtak ülepedni a megtapasztalt dolgok és nem egy intenzív gyorstalpaló volt ahol semmire nincs idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!