Ha jóra gondolok, elmész egy hűtőházba bepakolászod targoncával a kamionra a raklapokat, elviszed ahova kell, lerakod. Neked kell eldönteni, hogy ez milyen neked. Nem egy álommeló.
2022. nov. 5. 22:02
2/4 anonim válasza:
Ha nem zavar hogy vastagon fel kell öltözni ha a raktérbe tevékenykedsz vagy a raktér és a hűtőház közt mozgatod az árút ahol folyamatosan ki vagy téve annak hogy egyszer fagyba vagy, egyszer meg melegbe vagy, főleg akkor ha kint kánikula van mondjuk a pótkocsi és a hűtőház közt akkor azért szívás tud ám lenni. Én csináltam már azt hogy le meg fel rakodtam kamionról de nem vezettem, nekem csak a rakodás volt a feladatom és nem volt egy nagy élmény. Persze télen amikor nincs akkora különbség nem akkora gond, de aki utálja alapból a hideget meg azt hogy rétegesen fel kell öltözni annak nem egy jó élmény. Hűtős kamiont még nem vezettem. Olyat igen hogy teherautóval húst kellett hordani az üzletekbe, annyi hogy nem fagyasztott volt, csak simán hűtött árú, az valamivel jobb volt, de amikor jöttek a melegek és már erőteljesebben kellett hűteni a rakteret és amikor átmelegedve bemásztam a ládákért akkor igen csak megfáztam mert nem öltöztem fel, mivel csak 1 percre ugrottam fel teljesen, de az épp elég volt.
2022. nov. 6. 00:21
3/4 Beviz Elek válasza:
Sokféle meló van, nem lehet így megmondani a tutit. Napi vagy hetelős munkáról beszélünk? Hetelősnél a hátrány hogy egy lemez választ el a hűtőtől és úgy kell aludnod. Sokan megszokják idővel, de a többi kamionos akkoris utálni fog mikor bemész a parkolóba.
Én napi hazajárós vagyok, a hűtő zúgása már egyáltalán nem zavar. A pakolással sincs bajom mert a pakolás idejére kikapcsoljuk, minek hűtsön ezerrel ha a hátulja nyitva van és csak a környezetet hűtenénk? Ha a hűtő ezerrel nyomná a fejemre a hideget akkor kellemetlen lenne, de így kikapcsolva viszont nyáron is kifejezetten kellemes bemenni a -20 fokba egy polóban, ez akár a nap fénypontja is lehet a nyári kánikulában.
Ha hűtős, akkor dobozos. Sokkal jobb dobozost pakolni, sokkal egyszerűbb lekötözni (főleg ha raklapos árud van), már nem szívesen szopnék ponyvással.
2022. nov. 6. 09:18
4/4 anonim válasza:
Én is csináltam és nyáron az iszonyú meleg betonplaccon amikor bekellett menni a hűtő házba hát az bizony nem kellemes.
Plusz ott van még a raklap csere, azt is neked kell megoldani.
Van amikor bekell rakni a raklaptartóba , majd onnan kiszedni és ezt mind kézzel.
Rádásul időkapura kell a legtöbb helyre menni ami piszok nehéz tartani az időt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!