Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehetek kamionsofőr pacemakerrel?

Lehetek kamionsofőr pacemakerrel?

Figyelt kérdés
B kategorias jogositvanyom mar van, de tovabb szeretnek menni mert szeretek vezetni, jelen pillanatban futar vagyok.
2022. jan. 21. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az nem kizáró ok.
2022. jan. 21. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen lehetsz
2022. jan. 21. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi alkalmasságot csak úgy nem kapod meg, ahhoz kell szakorvosi vélemény/engedély, ha megadja akkor nincs semmi gond, mehetsz kamionozni.
2022. jan. 21. 22:27
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem lehetsz. Én sokáig kamionoztam, ott nem lehet, nem is szabad javított testtel vezetni. Negyven tonnával a hátam mögött elégedetten néztem ki a fejemből, mert százzal mentem, nem fog előzni senki..aztán egy hajókürt felüvölt mellettem, és egy vigyorgó sofőr integet előzés közben..ahogy elment mellettem, látom, hogy hatvan tonnát húz..egészséges vagyok, de a hajókürttől majdnem megállt anszívem.

Na itt rosszul lenni, vagy kihagy a pészméker, akkor az menthetetlen. Ezt a kamion orvosa sem kockáztatja. Jogsid még lehet(talán) de kamionra nem vesznek fel. Mi van, ha élő álattal elküldenek Kazahsztánba? Több hét oda, több hét vissza..

Szóval a kamiont felejtsd el. Az ifjúi hevület kevés.

2022. jan. 22. 09:40
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem lehetsz.
2022. febr. 3. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?!?!?!

A modern pacemakerek már nagyon biztonságosak és fejlettek.

Persze erre rá kell, hogy bólintson a szakorvos is. :)

Kétlem, hogy a kérdező egy 70 éves pacemakeres bácsi lenne.

2022. febr. 3. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

De jó, hogy ilyen sok kardiológus van ezen az oldalon! :)

Kérdező. Mi lenne, ha ezt a szakorvosodtól kérdeznéd meg? Kardiológusod valószínűleg pontosabb választ tud adni, mint random emberek a neten.

2022. febr. 3. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:

6-os vagyok: Elég sokat szívtam a szívemmel mielőtt megműtöttek... pacemakert szerencsére (eddig) megúsztam szóval azért vágom a témát mert volt időm olvasgatni.....

A kardiológus hidd el, hogy részletes tájékoztatást adott a kérdezőnek.

Az esetek nagyon nagy részében teljes életet lehet vele élni, sportolni, nehéz fizikai munkát végezni.

Szóval nem értem miért lenne gond a kamionvezetés? :)

De igen, úgy is a szakorvos bólint rá de szerintem ebbe tuti nem kötnek bele.

Max csináltatnak a kérdezővel egy terheléses EKG-t, hogy lássák hogyan dolgozik a pacemaker.

2022. febr. 4. 16:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönömöm szépen mindenkinek, 20 éves vagyok :D
2022. febr. 7. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Ingervezetési vagy ingerképzési zavar miatt kaptál pacemakert? :)
2022. febr. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!