Mit tennél ha meg akarnál vásárolni egy motorkerékpárt és az eladó arra akarna rábeszélni hogy zárt furgonnal mennyj érte és abban vidd el?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 11:12
11/20 anonim válasza:
"ez annyit még összesen nem ment és nem ajánlja."
Tehát vagy motorhibás és mondjuk 10 méter után lerobban vagy lopott.
Ha tiszta lenne a jármű és nem lenne vele valami komoly gond amit nem árul el akkor valószínűleg az sem zavarná, ha te tolni szeretnéd hazáig vagy buszon vinnéd.
12/20 A kérdező kommentje:
Smkp volt ezt elfelejtettem mondani. Az is lehet amúgy hogy beindul majd később leáll, ilyen hibajelenseg is van.
Esetleg a kettő együtt attól fél hogy leáll még a faluban s úgy veszik észre hogy lopott:))
2022. dec. 12. 12:31
14/20 anonim válasza:
én szombaton voltam motort venni furgonnal hoztam haza . 10km mentem vele a próba során lefagyott a kukim és szarrá áztam
15/20 anonim válasza:
:DDD feltételezgetünk itt mindenféle rossz dolgot az eladóról, azt közbe lehet, hogy a 14-esnek van igaza, az eladó csak félti a vevő kukiját!
16/20 A kérdező kommentje:
Maga ellen beszél mert mikor végül sittre kerül és én leszek a cellatársa nem lesz lefagyva...
2022. dec. 12. 16:08
17/20 anonim válasza:
Gyanús lenne nekem ez a dolog és így nem venném meg a motort.
18/20 anonim válasza:
#16 most burkoltan leírtad hogy b.zi vagy?
19/20 A kérdező kommentje:
A sitten ez a hatalomról szól. Nem azért dugnak mert bzik...
2022. dec. 12. 18:33
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!