Mit tennél ha meg akarnál vásárolni egy motorkerékpárt és az eladó arra akarna rábeszélni hogy zárt furgonnal mennyj érte és abban vidd el?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 11:12
1/20 anonim válasza:
Nem vásárolnám meg, mert arra gyanakodnék, hogy valami komoly gond van vele.
2/20 anonim válasza:
Nagyon elkezdenék gyanakodni, hogy lopott. Onnantól kezdve, hogy én megvettem, mi köze hozzá, hogyan szállítom?
3/20 anonim válasza:
Miért nem mindegy neki, hogy viszed el?
Örüljön, hogy eladja.
Én is múltkor vettem egy autót, elektronika-hibás volt, a faszi erőlködött, hogy trélerrel vigyem el.
Én örülök ha megvesznek tőlem valami járgányt, utána úgy tekeredik fel egy póznára, ahogy tetszik neki.
4/20 A kérdező kommentje:
Én is a lopottra gyanakodtam
2022. dec. 12. 11:19
5/20 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy miért. Kíváncsi lennék a válaszára.
6/20 A kérdező kommentje:
Ez megtörtént. Egész pontosan úgy indult a párbeszéd hogy 50 km-t hazamotorozok vele s azt mondta hogy ez annyit még összesen nem ment és nem ajánlja.
2022. dec. 12. 11:25
7/20 anonim válasza:
Hasznalt robogo ami nem ment meg 50 kilometert se, azt hogy? Megvettek es sose hasznaltak, csak allt a garazsban? Vagy motor (inkabb dugattyu-) felujitas volt, sz.rul sikerult, es most szabadulni akar tole?
8/20 anonim válasza:
Kérdező, ha jót akarsz magadnak hagyd a csudába. Milyen motor az, amelyik nem ment még, és nem is tud menni 50 km-t? Lehet, hogy teljesen üzemképtelen.
9/20 anonim válasza:
Nem akarja, hogy a környéken felismerjék a motort :D
Rendszám, papírok van legalább? Motorkerékpárt írtál, nem smk-t.
Utóbbit könnyebb lopni, de mkp-nál már kell lennie papíroknak.
10/20 anonim válasza:
Ha nekem kell megoldni a szállítást, akkor ahhoz neki semmi köze.. végképp nincs beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!