Az e-titánon csinálom a kreszt és végeztem a tananyaggal, de nem írja ki magán az e-titánon, hogy mikor végeztem a tananyaggal, csak a nexus oldalán láttom. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
nem tudom már mit csináljak, a végén ugye kiírta, hogy gratulálunk sikeresen el végezte a kurzust, lépjen vissza az e-titán rendszerébe, hogy el készítsük az igazolást. Rá nyomtam és ki léptett, vissza lépek és ott nem írja ki. Beszéltem az óktatommal (nem túl segítő kész) meg csináltam amit mondott de még mindig nem írja ki, hogy mikor végeztem. Így ő sem látja a saját gépén, és míg nem jelzi ki addig nem tudd kresz vizsgára időpontot kérni.2022. dec. 7. 11:43
1/5 anonim válasza:
Menj be az autósiskolába, ők kapnak róla visszaigazolást ha elvégezted.
2/5 A kérdező kommentje:
Pont az baj, hogy nem tudok be menni csak telefonon tudok beszélni az autós iskolával.
Az baj ilyen egy fő vezeti a sulit aki oktat is. Tegnap mikor felhívtam és vissza hívott azt mondta nem látja a rendszerben. Ma is hívtam azt mondta este tudd rá nézni. De mikor rá nyomtam arra, hogy teljesítés igazolás le töltése. Azt írta ki az oldal, hogy nem áll módunkban ki állítani mert az iskolának díj tartozása van. 🤷🏻♀️ Most meg várom, hogy ha este hív mint mond. Nem hiszem, hogy nálam van hiba.
2022. dec. 7. 12:31
3/5 anonim válasza:
Azóta sikerült elintézni mert én most fejeztem be és nem tudom mit kell ilyenkor csinálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült igen!:D
2024. máj. 7. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!