Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kiszúrkálták a kerekeimet, mi...

Kiszúrkálták a kerekeimet, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban tartottam haza melóból, már majdnem otthon voltam amikor az egyik mellékutcában megállt alattam az autó és nem indult be.

Sajnos pont olyan szerencsétlenül állt meg alattam, hogy valakinek a kapubejáróját elálltam.

Mivel így sikerült megállni így hagytam egy üzenetet a ház postaládájában amiben leírtam, hogy elnézést kérek, így jártam, délutanra el lesz vontatva az autó.

Délután kettő órára sikerült is megoldást találni az elszállítására, azonban mikor visszamentem a kocsihoz arra lettem figyelmes, hogy ki vannak szurkálva a kerekek és a szélvédőmön volt egy papír amire az volt írva, hogy "este 6ig van időd eltakarítani a szutykodat, ha nem teszed hívom a rendőrséget".

Délután elszállítattam onnan de nem érzem fairnak a dolgot. Ha nem hagytam volna ott semmilyen üzenetet akkor megérteném de írtam egy elnézést kérő levelet. Talán annyit hibáztam, hogy nem raktam be üresbe az autót és nem toltam arrébb de nem gondolnám, hogy emiatt ki kellett volna szurkálni a kerekeket.

Esetleg valamilyen megoldás van arra, hogy kártérítést kapjak? Ha rájuk tudom bizonyítani lehetek nyertes az ügyben?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2022. aug. 15. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Olyan helyen álltál meg, ahol nem egy finomlelkű ember lakik.

Meddig tartott volna odébb tolnod?

A lakó , ha dolgozni ment volna autóval, várt volna délutánig?

2022. aug. 15. 20:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég kamu szaga van a sztorinak.

Főleg hogy leszartad a négy kiszúrt gumit, meg a fenyegető üzenetet, és elsétáltál anélkül hogy rendőrt hívtál volna.

2022. aug. 15. 20:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Tégla, kocsi ablakait bedob. Kvittek vagytok.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy ennyivel megúsztad.
 5/21 A kérdező kommentje:

Semeddig de fáradtan meg idegesen erre pont nem gondoltam. De akkor sem ért ez kerék kiszúrkálást.

A lakó ki tud hajtani ha a járdát használja egy darabig. Gondolom úgy oldotta meg.

2022. aug. 15. 20:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én ha miattad nem tudok reggel kiállni valsz rendőrt hívok...
2022. aug. 15. 20:11
 7/21 A kérdező kommentje:

#3 Én nem ilyen ember vagyok.

#4 Szerintem meg nagyon súlyosan meg lett torolva.

2022. aug. 15. 20:13
 8/21 A kérdező kommentje:

#6 A rendőr sem tudott volna többet tenni. Engem meg nem bírságolt volna mert hagytam üzenetet és nem szándékosan álltam le ott.

Elszállíttatni tudja maximum de nem garancia arra, hogy hamarabb el lesz hordva onnan, mintha én magam intézem.

2022. aug. 15. 20:16
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem közvetlenül valaki bejáróján áll meg a kocsim és nem tudom arrébb tolni 4 méternyit, akkor becsöngetek az illetőhöz és eltoljuk ketten. Ha ez se megy és már úgyis az otthonhoz közel vagyok, akkor elmentem volna az egyik szomszédért és kötélre kaptuk volna a kocsit.
2022. aug. 15. 20:19
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem toltad odébb 2 métert?
2022. aug. 15. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!