Van valami fontos teendő?
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy külföldre utazás előtt, alatt, utána van e valami teendő, ugye volt ez a covid nyavaja legfőképp ezért vagyok összezavarodva, meg amúgy sem voltam még a határon kívül, stb és hogy vannak e korlátozások esetleg valami amiről tudnom kéne, tehát hogy milyen intézkedések kellenek hozzá,2 éve nem voltam még csak náthás sem, de pl ha kéne tesztet csinálni biztos nem engedném meg tehát maximum adnék nekik mumucot vagy valami de hogy turkáljanak az orromban stb.. Nem... Tehát van aki vagy akik utaznak mostanság ki vagy mennek vagy voltak, mert jó lenne ha megtudnám mit kell csinálni, és hogy meddig lehet kint maradni stb stb stb... Köszi.
nézd meg a konkért országra vonatkozó konzuli szolgálati weboldalon a szükséges infókat.
Kiírhattad volna, hogy hová mész....
Opcionális, de ha Európa bármely országába, vagy Izlandra, Lichtensteinbe, Norvégiába, vagy Svájcba utazol érdemes kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát.
Ez online igényelhető, ingyenes és ha orvosi ellátásra szorulsz, azt ugyanazokkal a feltételekkel kapod, mint az adott ország állampolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!