Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kiszúrkálták a kerekeimet, mi...

Kiszúrkálták a kerekeimet, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban tartottam haza melóból, már majdnem otthon voltam amikor az egyik mellékutcában megállt alattam az autó és nem indult be.

Sajnos pont olyan szerencsétlenül állt meg alattam, hogy valakinek a kapubejáróját elálltam.

Mivel így sikerült megállni így hagytam egy üzenetet a ház postaládájában amiben leírtam, hogy elnézést kérek, így jártam, délutanra el lesz vontatva az autó.

Délután kettő órára sikerült is megoldást találni az elszállítására, azonban mikor visszamentem a kocsihoz arra lettem figyelmes, hogy ki vannak szurkálva a kerekek és a szélvédőmön volt egy papír amire az volt írva, hogy "este 6ig van időd eltakarítani a szutykodat, ha nem teszed hívom a rendőrséget".

Délután elszállítattam onnan de nem érzem fairnak a dolgot. Ha nem hagytam volna ott semmilyen üzenetet akkor megérteném de írtam egy elnézést kérő levelet. Talán annyit hibáztam, hogy nem raktam be üresbe az autót és nem toltam arrébb de nem gondolnám, hogy emiatt ki kellett volna szurkálni a kerekeket.

Esetleg valamilyen megoldás van arra, hogy kártérítést kapjak? Ha rájuk tudom bizonyítani lehetek nyertes az ügyben?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2022. aug. 15. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Verd meg őket
2022. aug. 15. 20:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a kerék kiszúrása akkor is egy utolsó féregség, ha történetesen szándékosan a kapubejáródra áll egy paraszt, van ennek ezer más megoldási módja, mint a direkt, súlyos károkozás, ami veszélyt is okozhat.
2022. aug. 15. 20:40
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 Na ezaz!
2022. aug. 15. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem olyan dolog, hogy elnézést kérsz és kész, nem tud kiállni dolgozni menni, vagy nagyon megnehezíted a dolgát, akkor nem véletlenül dühös. Pl. beállsz egy cigány elé, akkor nem csak a kerekek lettek volna kiszurkálva. Én egyből elszállíttattam volna ha előttem állsz meg, ha meg miattad elkések munkahelyről…
2022. aug. 15. 20:46
 15/21 NTBS ***** válasza:
100%
Tegyél feljelentést, de akár problémád is lehet belőle.
2022. aug. 15. 21:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ên mondjuk nem a kereket szúrnám ki, betörném az ablakot, kézifék ki, aztán odébb lehet tolni.

A kerék kiszúeasa pont olyan kontraproduktív, mint a kerékbilincs, csak konzervalja a problémát.

2022. aug. 15. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk alapból... kicsit tényleg mese szagú, de bár gumit nem próbáltam kiszurkálni, viszont azért fogtam már kézben, szerintem nem is egy oylan művelet mint egy lufit, hogy egy tűt áttolsz rajta, ahhoz picit erős szvsz.
2022. aug. 15. 23:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Helyszínen rendőrt kellett volna hívni. Így utólag is tehetsz feljelentést, de rosszabbak az esélyeid.
2022. aug. 16. 01:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Rendőr, azonnal kellett volna. Még annyi helyzeti előnyöd is van, hogy ismered a lakcímét az ismeretlen tettesnek, feltételezve, hogy az ottlakó csinálta, ami szinte biztos feltételezhető. Persze a legokosabb az lett volna, hogy amikor leállsz, felhívsz két havert, hogy toljátok el együtt az autót, vagy utánanéztek a problémának, valaki hoz benzint, bebikáz stb, szóval volt itt bőven lehetőség, én tuti nem hagynám éjszakára a járművemet sehol, hanem felcsörögném faterom, hogy miért állhatott le.
2022. aug. 16. 01:32
 20/21 A kérdező kommentje:

Mindegy, mostmár elengedem, mert túl bonyolult procedúra lenne.

Köszönöm azért a válaszokat.

2022. aug. 16. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!