Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor tuningolt autókkal...

Mikor tuningolt autókkal gyorsulnak és kitakarják a rendszámot, annak van értelme?

Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy van olyan, mikor egyedi építésű tuning autókkal gyorsulnak, amik nagyon kitűnnek a sorból optikailag, ezeket felveszik videóra és felteszik youtube-ra úgy, hogy kitakarják a rendszámot. így van értelme takarni a rendszámot? mert ugye ilyen egyedileg épített autókat fel tudják ismerni a rendőrök.
2022. dec. 2. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9: Ezt mégis hogy képzeled? A rendőrség tolja a youtube-ot, és majd beugrik nekik cruzolás közben, hogy láttak régebben egy videón? :D
2022. dec. 4. 16:02
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 akár. nyilván nem egy kategória, de ilyen internet legmélyebb bugyraiban lévő kivégzős videókban szereplő gyilkosokat is megkeresi és letartóztatja a rendőrség. nem ugyanaz, de mindkettő szembemegy a szabályokkal. én azthittem, hogy ez így is működhet, de mostmár tudom, hogy nem így megy ahogy gondoltam
2022. dec. 4. 18:19
 13/13 anonim válasza:
Hát még jó hogy kitakarják a rendszámot. Ha nem takarnák ki akkor az személyi jogsértés lenne a kocsi tulajával szemben. Ja meg felismernék a rendőrök is.
2022. dec. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!