Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van értelme folytatni a...

Van értelme folytatni a jogosítványt ha már százszor végig mentünk az útvonalakon de még így is elbuktam?

Figyelt kérdés
Nem tudom régen hogy volt. De most már úgy van hogy van hat viszga útvonal és azokon visz az oktató. Ezek közül kell húzni egyet a vizsgán is. Na hát én már nagyon sok órát vettem. 90 et biztos, volt két sikertelen vizsgám. Az a durva már fejből kéne tudni az útvonalat mikor mi lesz de még így is elbukom. A legtöbb béna ember is már levizsgázik ha az útvonalat már megjegyzi. De nekem még így sem megy. Nem látom ennek értelmét szerintem nem nekem való de család erőlteti. Én úgy gondolom egyedül nem is tudnék vezetni ha megadták volna a jogosítvány akkor sem. Max vidéken. Idegen városban biztos nem. Annyiszor végig mentünk ezeken és így is elbukom. Egy sofőrt ha be dobnak egy idegen városba ott is tudni kell vezetni nem? Sőt régen nem voltak betanulhato útvonalak az autós iskola során úgy tudom legalábbis. Akkor ez már rám nézve nagyon szánalmas. Nem?

2022. okt. 3. 23:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet kérdező?
2023. júl. 17. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!