Van értelme folytatni a jogosítványt ha már százszor végig mentünk az útvonalakon de még így is elbuktam?
Tévedsz! A lehető legrosszabb, ha a vizsgaútvonalakat akarod bemagolni. Ez nem egy történelem tétel. Bármikor lehet útlezárás, terelés, akármi, ami miatt más útvonalon kell menned. A való életben sem csak azon a hat vizsgakörön fogsz majd keringeni, ha el akarsz jutni A-ból B-be.
Én ötödjére mentem át, oktatót váltottam. Az első oktatóm is be akarta magoltatni a vizsgaútvonalakat. A második oktatóm fogta a fejét, amikor ezt elmeséltem neki. A lényeg, hogy meg kell tanulnod közlekedni a forgalomban, észlelni a táblákat, figyelni, koncentrálni. Ne add fel két bukás után, esetleg próbáld meg egy másik oktatóval. Én is nagyon megszenvedtem vele, kikészültem a végére, de szeretek vezetni, azóta is napi szinten autóval járok, és sosem volt rá panasz, hogy béna lennék. Valaki könnyen belejön, valaki nehezebben.
Neked nem való ez, hiába erőltetik rád.
Ezt szeretni és akarni kell vidáman és nevetve.
Nem görcsölve idegesen
Valóban sok az óra, de érzek nemi motivációt az oktatódban, hogy bennt tartson a rendszerben....
En is csak azt tudom mondani, hogy el kelll felejteni a fix útvonalakat, ugyis az oktatónak kell mondania, ha iranyt kell valtoztatni általában.
Én is hozzád hasonlóan voltam nemrég, 90 óra és 3 sikertelen vizsga után feladtam.
Egyszerűen nem megy, nem tudok ennyire figyelni egyszerre a forgalom, a helyzetekre. Beismerem, hogy nem nekem való a vezetés, jobb belátni, mint valahogy szerencsével átmenni, aztán összetörni a kocsinkat vagy elütni valakinek a gyerekét, mer béna vagyok.
Csak a beletett pénzt sajnálom.
Bíztassátok, hadd verjen el rá még 300 ezer forintot feleslegesen.
Miért nem lehet egyszerűen elfogadni, hogy nem mindenkinek való a vezetés?
Sok ember jobban is tenné, ha nem vezetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!