Miért mániája ez az autós iskolának ha meg bukok a forgalmi vizsgán venni kell 10-12 órát?
Nem gondolod, hogy annak, hogy megbuksz a vizsgán, oka van? És ezen mivel tudsz segíteni? Gyakorlással.
Az, hogy lehúzás, afelől nincs kétségem.
A kérdezőhöz hasonló agyatlanok miatt kellene KÖTELEZŐ pszichológiai vizsgálat a jogosítványszerzéshez.
Mert ha valaki éretlen gyerekként mindenkit is hibáztat és nem képes felmérni, hogy itt bizony ő az aki szarul vezet, az nem az utakra való.
Melyik az a vizsga a világon, amiből azonnal ismételhetsz?
Érettségi fél/egy évente van.
Debil vagy?
Ezt nem viccből találják ki. Mondjuk nem tudom mennyit kell venni kötelezően de én úgy tudom kevesebbet mint 10 óra, de lehet tévedek, régen csináltam már jogsit és nekem elsőre meglett ezért nem tudom. De elmondom neked ezt nem viccből találják ki, és nem véletlen van kötelező minimum óra amit venned kell vizsga előtt. Azzal nekik el kell számolniuk az NKH felé hogy te igen is megcsináltad a kötelező minimum órákat és vizsgaképes vagy. Bukás után is van néhány minimum óra amit venned kell hogy újra vizsgázhass és ezt nem az autós iskola szabja meg meg találja ki. Ők csak azzal a feltételekkel tudnak újra beíratni vizsgára ha eltudnak számolni azzal hogy x órát megcsináltál előtte. Meg ha vizsga napján látja a vizsgabiztos hogy nem vettél előtte elegendő órát akkor már beírja hogy alkalmatlan vagy és ott fog hagyni a fenébe. Ezek előírások amit be kell tartani. Persze lehet venni többet, de kevesebbet nem, és ezt nem za iskola találja ki.
Persze az iskola javasolhatja hogy a kötelezőn kívül vegyél még pár órát, ezt inkább az oktatód javasolhatja de nem vagy köteles ezt elfogadni, de az előírt minimumot venned kell kész.
Persze, hogy lehúzás.
Nézzük reálisan. Ha tényleg annyira nem megy, hogy még 10 óra kell egy bukott vizsga után, akkor eleve mi a francnak küld el úgy vizsgára, hogy még ilyen sok órára lenne előtte szükséged? Oktatóként látnia kell, hogy esélyes vagy-e a vizsgán.
Ha viszont nem megy olyan rosszul, akkor meg minek kell 10 óra?
Én például első forgalmin olyan hiba miatt buktam meg, amit nem lehetett volna gyakorolni (gyalogos), így mindössze két órát vettem a második vizsga előtt, hogy ne 3 hét után üljek újra autóba.
Ha ez bármilyen módon elő van írva, akkor szimpla lehúzás.
Ha ezt az oktató javasolja, hogy vegyél még 10 órát, akkor valószínűleg a te érdekedet szolgálja.
Én is buktam 1x, de azt mondta az oktató, hogy simán meg lehetett volna, csak figyelmetlen voltam. Ezért 2 héttel később, a következő vizsga előtt 1 pótórát vettem, majd sikeresen vizsgáztam.
Engem is jól lehúztak a sok órával már az első vizsgám előtt is, pedig sosem vezettem rosszul ( bevallanám ha másképp lenne )
Első vizsgán megbuktam kivetettek velem vagy 15-20 orat
masodik vizsgan megint megbuktam
itt egy órára mentem el (tehat 2re) a harmadik vizsga előtt
azon az órán tragikus voltam de tényleg, ossze is veszten az oktatoval
másnap pedig sikeres lett a harmadik vizsgám 😂
mindenesetre ez egy nagy penz lehuzas, direkt butitott le engem az oktatom azzal h kb 30 oraig csak kietlen egyenes utakon jartunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!