Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Oszkár telekocsi? Hogy tudok...

Oszkár telekocsi? Hogy tudok fizetni? Van lehetőség a sofőrnek fizetni kártyával? Vagy hogy működik?

Figyelt kérdés

jan. 1. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alap esetben készpénz odaérkezéskor, de vannak olyanok akiknél ott egy bankkártya jel és lehet előre fizetni kártyával, de sok esetben meg lehet beszélni velük, hogy átutalod érkezésnél, de előre kérdezd ezt meg, hogy lehet-e nála.
jan. 1. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Megéri az még? Manapság olyan olcsó a tömegközlekedés, az üzemanyag meg 50%-al drágább.
jan. 1. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 Utasként kb. ugyanannyiba kerül, mint a vonat(teljes áron), cserébe nem késik órákat, kényelmesebb, gyorsabb. Sofőrként ha keveset fogyasztó autóról(dízel) van szó, akkor tele kocsi esetén ki is jöhet 0-ra az üzemanyag költség. Szóval igen, megéri.

Sokáig voltam Oszkáros sofőr és 1-2-szer mentem utasként is.

jan. 1. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki van írva az adatlapján. Attól függ kivel utazol..
jan. 1. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es: igen, nagyon is megéri! Egyrészt kb ugyanannyiba kerül, másrészt nincs átszállás, nincs késés, nincs csomgacipekedés, kényelmesebb, gyorsabb, (legtöbbször tisztább), szóval csak jól jár vele az utas.
jan. 1. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Kártyával szinte soha és legtöbbször már euróban kérik előre a viteldíjat.
jan. 1. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
2-es nek igaza van egyébként én Salzburg alá szoktam jönni ha időben megveszem a vonatjegyet 29 euró míg Oszkár 110-130eu
jan. 1. 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!