Most akkor hogy is van? Lejárt a covid műszaki vagy
továbbra is él?
Figyelt kérdés
Néhányan azt mondják hogy novemberig meghosszabitottak a covid muszakit es hogy a hirekbe mondtak be. Sehol se talaltam rola informaciot tudtommal 6.30-an megszunt. Nem lenne rossz ha elne mert sajnos igy muszaki nelkul jarok a kocsimmal dolgozni es csak szeptemberben tudok ujat venni. Muszakin meg nem megy at mivel a kezifek nem mukodik benne mivel a baloldali "zsinorja" elszakadt es mivel kiegyenlitik egymast ezert a jobb oldali se fog nyilvan. Fek minden mas teljesen jo benne.
Nemtom, én legutóbb egy 5 km-es uton törtem meg a kocsit, előtte meg a háztol elindilva az első keresztut ában nem adták meg a jobbkezet.
Namost ha műszaki nélkül fékhibásan történik ez, akkor hiába nem én vagyok a hibás, a biztosító nem fog semmit fizetni
2022. júl. 22. 08:46
12/17 anonim válasza:
Csak addig van meghosszabbítva míg a rendőr meg nem fog vele.
2022. júl. 22. 08:49
13/17 anonim válasza:
A rendőr meg rendszám alapján kiszűr. Elveszi a forgalmit és egy vaskos büntetéssel is gazdagabb leszel.
2022. júl. 22. 10:23
14/17 10 deka farhát válasza:
Nagyapám autóját a háza előtt törték össze, pedig ő még a kerületet is ritkán hagyja el vele, az nem mentség, hogy csak napi 20 km-t kocsikázol. Nem mellesleg ha a fékjavításra és műszakira sincs pénzed, akkor miből fogod kicsengetni a bírságot, ha megfog a rendőr? Őt nem fogja érdekelni a lehetetlen helyzeted. Ha ennyire nincs pénzed autóra, akkor inkább add el és vegyél egy robogót, arra nem kell műszaki sem.
2022. júl. 22. 12:41
15/17 anonim válasza:
„Legfeljebb az időpont igazolólappal lehetne közlekedni, hogy mész lassan műszakira”
Az is csak a vizsga napján érvényes, és csak az odáig vezető útvonalra. Olyan igazolás nem létezik, hogy „tényleg nemsokára szeretném elvinni vizsgára”.
2022. júl. 22. 14:32
16/17 anonim válasza:
15-ös: tegyük hozzá, hogy annak van hivatalos menete. Útvonal engedélynek hívják. Be kell vinni hozzá az okmányirodába a papírt, hogy viszed műszakira és ők a lehető legrövidebb útvonalra megadják amikor a műszaki van.
Hivatalosan a rendőr mást el se fogadhat.
Egyébként meg sokszor telefonon beszéli le az ember a műszakit szal papír sem létezik róla.
2022. júl. 22. 16:25
17/17 anonim válasza:
#16 Most volt egy szabály, hogy aki június 30-ig bejelentkezik a vizsgára, annak nem kell útvonalengedélyt kérnie. Mondjuk nálunk nem tudták a vizsgaközpontban, és én se kaptam papírt, így az okmányirodában kértem az engedélyt (engem kijavítottak, hogy a neve „kérelem jármű ideiglenes forgalomban tartására” vagy valami ilyesmi). De a kérdezőnek már úgyis mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!